OPWIJK - Ruimen van de onbevaarbare waterlopen derde categorie en de afvoergrachten

C21

OPWIJK - Ruimen van de onbevaarbare waterlopen derde categorie en de afvoergrachten

Ruiming_beken_p340

In opdracht van de gemeente en AquaRio zal de firma bvba. Cocquyt (Lochristi) vanaf maandag 20 december starten met de ruiming van de onbevaarbare waterlopen van 3de categorie en afvoergrachten in Opwijk.

De ruimingwerken worden op een ecologisch verantwoorde manier uitgevoerd door middel van een maai korf, waarbij de watergang wordt vrijgemaakt van aanwezige hindernissen, plantenresten, begroeiing, … en in principe geen bodemslib wordt verwijderd.
Overeenkomstig de bepalingen van de wet van 28.12.1967 betreffende de onbevaarbare waterlopen en het decreet van 21.04.1983 inzake de ruiming van onbevaarbare waterlopen, zijn de aangelanden, gebruikers en eigenaars aan onbevaarbare waterlopen VERPLICHT om:
             De uit de bedding opgehaalde voorwerpen en het voor de uitvoering van de ruimingwerken vereist materieel, op hun gronden te laten plaatsen.
             Binnen een strook van 5 meter vanaf het einde van de oeverzone, op hun gronden, het geruimde materiaal te laten deponeren (gelijkmatig uitgespreid).
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 dec 2010
An Peeters
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief