OPWIJK - Processie 2015 uit de startblokken

C21

OPWIJK - Processie 2015 uit de startblokken

Editiepajot_paul_onselaere_sint-pauluspaardenporcessie_affiche_
 

De TRADITIONELE KERMISVERGADERING van het Sint-Pauluscomité Opwijk vindt plaats op maandag 26 januari. Dit wordt meteen het startsein van de 113e editie van de Sint-Pauluspaardenprocessie in Opwijk op zondag 28 juni 2015.

Iedereen is van harte welkom op deze feestbijeenkomst waar de koren Regina en Gaudeamus onder leiding van Johan Van Ingelgem zingen, boterhammen met kop en vla te verorberen zijn, pelgrims worden gehuldigd, nieuwtjes over de processie te horen zijn…


Er is tevens een interview met de verantwoordelijken van de processieopener, namelijk de paarden en de ruiters en tevens komen de grimeurs aan bod tijdens deze kermisvergadering.


Verder zorgt een band voor de nodige muziek en kermisstemming, want Opwijk viert winterkermis in het licht van Sint-Paulus Bekering (zondag 25 januari).


Het gebeuren vindt plaats in de Schuur van het Hof ten Hemelrijk, Kloosterstraat 7 en dit aansluitend op de eucharistieviering ter ere van Sint-Paulus om 19 uur in de Sint-Pauluskerk.


Op zaterdag 31 januari van 16 tot 19 uur en zondag 1 februari van 14 tot 19 uur is er de jaarlijkse pannenkoekenbak van het comité en dit in de Schuur van het Hof ten Hemelrijk.


Iedereen kan lid worden van het Sint-Paulusbroederschap en dit als processievriend en/of -deelnemer, als medewerker, als Pelgrim van Sint-Paulus, als sympathisant van Sint-Paulus… en zo de processie degelijk steunen.


Het lidmaatschap van het Sint-Paulusbroederschap bedraagt :

  • lidgeld € 10.
  • ere-lidgeld minimum € 15.
  • € 20, € 25 en meer … zijn uiteraard dan ook bijzonder welkom.

De bijdrage kan men overschrijven op rek.nr. BE 56 7340 0248 1488 BIC KREDBEBB vermelding – lidgeld 2015 – Sint Paulusbroederschap.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2015
Paul Onselaere
Paul Onselaere archief
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief