OPWIJK - Klanten zijn weer welkom bij dagbladhandel Boekenwurmpje

C21

OPWIJK - Klanten zijn weer welkom bij dagbladhandel Boekenwurmpje

Editiepajot_opwijk_nieuwe_uitbaatster_boekenwurmpje_foto_steven_walravens
De nieuwe uitbaatster Sacha Vermeiren (Foto - Steven Walravens)
 
Editiepajot_opwijk_nieuwe_uitbaatster_boekenwurmpje_2__foto_steven_walravens

In Mazenzele hebben de inwoners het een tijdje moeten stellen zonder  dagbladhandel. De lokale dagbladhandel “Boekenwurmpje” sloot zijn deuren en de bewoners moesten of naar Opwijk, of naar Asse om hun krant of weekblad aan te schaffen.  Begin deze week bracht Sacha Vermeiren, de nieuwe uitbaatster, daar verandering in. Maandag was het de grote dag. Omstreeks half zes in de ochtend opende Sacha voor het eerst de deuren van haar eigen dagbladhandel.

“Het is vroeg op staan, voor je kan openen moeten alle kranten en weekbladen klaarliggen in de winkel. De wekker loopt dan ook om kwart over vier af, wat vooral de eerste dagen wennen is. Maar dat moet je erbij nemen. Ik heb het volle vertrouwen in dat het terug een goeddraaiende zaak zal worden. De Steenweg zorgt in ieder geval voor genoeg passage. Vanaf 2 maart bieden wij ook de producten aan van de Nationale Loterij.” aldus de nieuwe uitbaatster Sasha.

In de winkel kan je onder andere terecht voor kranten, weekbladen, snoep, telefoonkaarten, tabaksproducten, … De winkel is elke werkdag open van 5u30 tot 12u30 en van 14u00 tot 18u00, uitgezonderd op dondernamiddag. Zaterdag is de dagbladhandel doorlopend open van 7u00 tot 17u00. Zon- en feestdagen blijven de deuren gesloten.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 feb 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief