ASSE/TERNAT - De dapperste (onderwijs)directeur van Vlaanderen

C21

ASSE/TERNAT - De dapperste (onderwijs)directeur van Vlaanderen

06d9dbee-0867-41e3-adfe-e22b5b3f4d79
 
D8c60a9f-648c-4038-b2aa-88422f56e8ed
 

Voor het derde jaar op rij gingen ze bij Baert, leverancier van schoolbenodigdheden uit Ternat, op zoek naar de dapperste directeur van Vlaanderen. Ondertussen is de winnaar bekend! Proficiat Harald Willems van GBS Sleutelbos in Walfergem, die de wedstrijd wint met een wel héél dapper initiatief...

Een opmerkelijk én dapper intitiatiefWe kregen dit jaar nóg meer nominaties dan ooit binnen voor dag van de directeur. Het is geen gemakkelijke opgave om van al die dappere directeurs de dapperste uit te kiezen. Maar er was toch één verhaal dat we wel héél opmerkelijk vonden. 

Namelijk dat van Harald Willems, directeur van GBS Sleutelbos in Walfergem. Wat maakt hem de dapperste directeur van Vlaanderen? Het hele lerarenteam is vol lof over Harald in hun nominatie.

“Speeltijd? Meester Harald komt mee tussen de leerlingen om mee te basketballen. Teambuilding? Meester Harald noteert altijd als eerste zijn naam op het inschrijvingsblad. Moeilijk momentje? Meester Harald schuift alles aan de kant om naar jouw verhaal te luisteren. Problemen? Meester Harald kijkt samen met jou (leerling of leerkracht) welke oplossingen mogelijk zijn”.

Ze prijst ook dat de directeur een groot hart heeft voor alle leerlingen en leerkrachten: “Hij zorgt voor sfeer en gezelligheid - wil alleen maar het beste voor de school, de leerlingen, de leerkrachten, de naschoolse opvang, het onderhoudspersoneel, kortom iedereen. Hij staat van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor je klaar - nooit is iets teveel!”

Goele Baert, zaakvoerder van de firma Baert, legt uit waarom Harald met zijn nominatie erboven uit stak: “Het zijn heel uitdagende tijden voor iedereen die in het onderwijs staat. We vinden dan ook dat élke directeur en directrice een hart onder de riem verdient. De hoodfprijs gaat naar Harald omdat hij op een wel heel originele én dappere manier omspringt met het lerarentekort.

Eerder verschenen

Firma Baert levert met electrische voertuigen en fiets aan scholen

Nieuwe webshop met educatief materiaal voor particulieren zie ook https://www.smartiest.be/

N

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 feb 2023
Guido van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief