Laatste artikels van Halle Carnaval

Halle_carnaval
 

Kandidaten Prinsenpaar, met de fiets altijd op tijd in Halle

Sh2_0363_02
 

De acht kandidaten voor de Prinsenverkiezing volgende zaterdag, gaven alvast het voorbeeld. Om op zaterdag 25 januari veilig in CC ‘t Vondel te geraken, trokken  ze in een echte fietskaravaan van de ene feestcafé (Op ‘t Kassaa, De Bres, Lamme Gisj, Vaantjesboer, Blue Note, De Sleutel en de Kelt) naar de andere. ......

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 jan 2020
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Hofmaarschalkenpaar HALLE 2020 is gekend

Img_2135
Cédric Heremans en Peggy Mertens. Foto ingezonden
 

 Nadat Hofmaarschalk Dimi II en hun mini Hofmaarschalkenpaar Tano I en Illuna I zijn toegetreden tot de Orde, wordt het voor Hofmaarschalk Dimi II tijd om de fakkel stilaan door te geven. Hofmaarschalkenpaar 2020 wordt Cédric Heremans en Peggy Mertens.

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 jan 2020
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

François Merckx en Ida Denblinden Senioren Prinsenpaar 2020

Sh2_0268_04
 

Met François (67 jaar) en zijn echtgenote Ida Denblinden (67 jaar) is het eerste prinsenpaar voor carnaval Halle 2020 bekend.
Het caranaval beestje ligt al jaren te kriebelen bij François en Ida, maar om verschillende reden was het wachten tot november 2019 in het café De Fazant, waar tussen pot en pint de orde van de senioren het koppeltje wist te overhalen om hun kandidaat te stellen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 jan 2020
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

HALLE – “HKV De Mannen van de Met” brengen 'T Schoon Verdiep

Schoonverdiep_zonder_castnamen__large_
 

 Op donderdag 23 januari 2020 (20u15) haalt "HKV De Mannen van de Met" opnieuw een top-toneelproductie naar Halle.

"'T Schoon Verdiep" is een dolle deurenkomedie dat allemaal begint met de vondst van een lijk in een chique hotelsuite. Mocht dat lijk niet gevonden zijn dan zou de nachtgevuld zijn met gelach, drank en seks. Maar gelukkig is er nog altijd de persoonlijke assistent van de burgemeester, die de verkeerde man op de juiste plek is om de puinhoop op te ruimen, letterlijk en figuurlijk!

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 jan 2020
Devogeleer Emile
Ingezonden
 

Halle op losse schroeven was opnieuw eentje voor De Gebeure.

Sh2_0218_01
 

In een volle CC ‘t Vondel was het de eerste grote afspraak naar Carnaval Halle 2020, het jaarlijks showevenement ‘Halle op losse schroeven’. Na een jaartje niet was het opnieuw De Gebeure die met de ereplaats van de beste show ging lopen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 jan 2020
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames Halle legde kandidaten proeven voor.

Groepsfoto_1
Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames Halle. Foto Ingezonden
 

  De “Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames Halle vzw” organiseerde op zaterdag 7 december een interne proefaflegging, dit jaar volledig in het teken van  “De Middeleeuwen”. Deze proefaflegging is nodig om te kunnen opgenomen worden in de “Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames” en dit gebeurt  tijdens het Oenstellingsgala van het nieuwe Hofmaarschalkenpaar dat plaatsheeft  in campus “Don Bosco” op zaterdag 1 februari 2020.

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 dec 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief