Laatste artikels van Halle Carnaval

Halle_carnaval
 

HALLE - De Gilles noe Sponje

Editiepajot_gilles_naar_spanje
Ingezonden foto
 

Van 27 april tot en met 2 mei gaan de Gilles en Pierrots van Groot Halle naar Fuengirola in Malaga. Daar vertegenwoordigen ze België op het Festival International del los Pueblos (FIP). Dit 5 dagen durend festival is een zonnige feestgelegenheid waar 30 verschillende landen zich langs hun beste kant tonen op het gebied van dans, folklore en gastronomie.

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 apr 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

HALLE – Herbeleef het praal en pracht van carnaval Halle 2017.

Mil_1
Foto's Emile Devogeleer
 

  Speciaal voor iedereen die spijtig genoeg het prachtige carnavalsweekend in Halle moesten missen,door ziekte, werkverplichtingen of andere redenen, maakte fotograaf bij editiepajot, Emile Devogeleer een volledig overzicht van de meeste thema’s van de drie dolle dagen carnaval.

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 mrt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

HALLE - De grote kuis is begonnen

Opkuis_1
Foto's Emile Devogeleer
 

 Het lawaai van carnavalsmuziek moet op dinsdag na carnaval ruimen voor het lawaai van grote veegmachines die de troep komen opruimen van wat carnavalisten hebben achtergelaten. De geur van frieten en bier maakt dan plaats voor de geur van bleekwater die de straten en stoepen moeten proper maken.. Schepen Johan Servé is van oordeel dat er dit jaar minder afval ligt. Hij speelt nog altijd met het idee om volgend jaar herbruikbare bekers te gebruiken.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 mrt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

HALLE - Massa op de Grote Markt voor afsluiting carnaval

Cheque_van_3000_euro_voor_menswelzijn
Voor het centrum voor Menswelzijn was er een cheque van 3.000 euro. (Foto Emile Devogeleer)
 

 Met een verrassingsoptreden op de Grote Markt viel maandag officieel het doek over carnaval 2017 in Halle. Echter niet voor de feestvierders, deze gingen daarna hun derde dolle nacht in. Tot 6 uur dinsdagmorgen mochten zij nog vieren. Dan moest alle muziek stil en om 7 uur dinsdagmorgen begon de opkuis.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 mrt 2017
Felix MerckxI
Emile devogeleer
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief