Laatste artikels van Halle Carnaval

Halle_carnaval
 

Herbekijk Halle Op Losse Schroeven

Dsc_2535
 

 Wie er niet bij kon zijn in CC ‘t Vondel kan vanaf nu het gebeuren bekijken aan de hand van de foto’s genomen tijdens deze avond vol carnaval shows en liedjes. Te bekijken op www.emiled.jalbum.net

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 jan 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

De Mannen van de Met winnen Halle op Losse Schroeven 2019

Dsc_2531_01__large_
 

 De eerste grote afspraak voor de carnavalisten is “Halle op Losse schroeven”, tijdens deze showoptredens van de Halse carnavalsverenigingen wordt er gekozen voor wie de mooiste show brengt, en wie het mooiste liedje brengt.

Het Cultureel Centrum ‘t Vondel liep gisterenavond al heel snel vol van artiesten, carnavalisten en sympathisanten die hun  verenigingen naar de overwinning schreeuwde.

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 jan 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

HALLE – Carnavalitis van radio Victoria gaat er opnieuw een lap op geven en gaat 272 uur in de ban van carnaval

Dsc_0485_02__large_
 

Gisterenavond ging in een volle Kerstkroeg de eerste uitzending van CARNAVALITIS 2019 van start. Voor het 17de jaar op rij brengt Radio Victoria  tot en met Carnaval Halle, live van uit een horecazaak in groot Halle een druk beluisterde carnavalsprogramma met 272 uur muziek, interviews, bezoeken aan de hangars en de naaiateliers  van verschillende carnavalsgroepen, groot en klein.

Met duizenden bereiden mannen en vrouwen die zwaar gestoken zijn door het Halse carnaval zich voor op wat voor hen het belangrijkste feest van het jaar is.

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 jan 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Gelukkig Nieuwjaar 2019!

Editiepajot

Wij wensen onze talrijke en trouwe lezers en adverteerders een gelukkig, maar vooral gezond 2019! Veel leesplezier in het nieuwe jaar!

 

Klik hier om meer te lezen

 
01 jan 2019
Sam Herremans
ep
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief