Laatste artikels van Halle Carnaval

Halle_carnaval
 

HALLE - HKV Tienentander organiseert hun vierde Breugheliaans Buffet

Editiepajot_halle
Ingezonden flyer
 

De Halse carnavalgroep Tienentander organiseert ook dit jaar een breugheliaans buffet. Graag heten ze u van harte welkom in Sportcafé De Bres op zaterdag 4 november vanaf 18u en zondag 5 november van 12 tot 20u, om te genieten van een brede waaier aan lekkere gerechten geserveerd met bijpassende rode & witte wijnen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 okt 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

HALLE - Froesjel Griezel Speurtocht in Essenbeek

Froesjeleirs
Ingezonden foto
 

 Zoals jaarlijkse traditie organiseren de Froesjeleirs terug hun Halloween griezel speurtochtDeze gezellige speurtocht is zowel leuk voor jong en oud, en gaat door in het Warandepark van Essenbeek (Kasteelstraat). Starten kan je op 31 oktober tussen tussen 18u30 en 20u30.

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 okt 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 

HALLE - Brussels volkstejoeter in ‘f Vondel

Fleerefluiters
Archief Felix Merckx

 HKV De Fleerefluiters halen op 15 november 2017 om 20u15 het Brussels Volkstejoeter naar het CC ’t Vondel in Halle met het stuk : N VLUU in a UUR.

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 okt 2017
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 

HALLE- Gouden mastel voor Marc Tordeurs

Mastel_-_kopie
Foto Felix Merckx
 

 De Halse carnavalraad reikte zijn gouden mastel uit aan Marc Tordeurs   Omdat er dit jaar geen revue was gebeurde dat in het Streekproductencentrum.  De gouden mastel is de trofee van Halse carnavalsverdienste. Een 11-koppige jury van de Halse carnavalraad kiest elk jaar een persoon of vereniging die veel betekent voor het Halse carnaval.

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 okt 2017
Felix Merckx
Felix Merckx
 

HALLE / BEERSELChocolatier Praleen en lounge bar Alzenbar bundelen de krachten

Praleen_en_alzenbar
EP

 De geboorte van een nieuwe praline Dezireeke

Samen kan je meer dan alleen, Chocolatier Praleen en lounge bar Alzenbar creëerden een praline op basis van de gin Deziree. Het  idee kwam spontaan van Katrien Van Hoef om een pralinneke te maken met hun eigen huisgin.

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 okt 2017
Felix Merckx
EP
 

HALLE – Halse Dansmariekes brengen “Novemberfest”.

Novemberfeest
EP

Op vrijdag 24 november toveren de Halse Dansmariekes voor de eerste keer de zaal De Kring in Lembeek  om tot een ware ‘Bierhâuser’ tijdens hun 1 ste Novemberfest. Jongens schaffen alvast een lederen broekje aan (‘Lederhose’) en de meisjes een ‘ Dirndl’, om mee te swingen op de tonen van het muzikale trio ‘Die Gipfelfreunde’ uit Limburg, aangevuld met muziek van discobar SDL Events.

 

 

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 okt 2017
Emile Devogeleer
EP
 

HALLE – Open Belgisch kampioenschap Gillesklompen gooien groot succes

Gilles_1
Foto's Emile Devogeleer
 

 Voor het tweede jaar organiseerde de Gilles en Pierrots van Groot Halle het open Belgisch Kampioenschap Gillesklompen gooien op het kaatsplein in Buizingen.Dit nieuw evenement van de Gilles van Groot Halle ( eerst is er de klompenwijding met cognac voor Carnaval Halle ) werd bedacht door enkele leden van de vereniging, eerst werd er gedacht aan appelsienen gooien maar dit leek niet verantwoord en werd er op het idee gekomen om afgedankte klompen zo ver mogelijk in een grote roos met punten te gooien. De klomp dient met de voet in de roos met punten ( zoals een darts bord ) gebracht te worden.

 

Klik hier om meer te lezen

 
24 sep 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

HALLE - Voor de hofmaarschalken begint het carnavalsseizoen

Hofmaarschalken_bewerkt-2
Ingezonden foto
 

 De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames Halle VZW begint een nieuw carnavalseiuzoen. Omdat de vereniging opnieuw voor een druk maar spetterend seizoen staat, is een goede nachtrust van cruciaal belang. De Orde organiseert voor de tweede keer een infosessie "Gezond slapen ook voor u!”

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 sep 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 

HERNE – Familie Cautaers bijzonder tuk op haar paard Luz de la Luna

1_cautaers_luz_de_la_luna_2017__16_
HERNE – Familie Cautaers bijzonder tuk op haar paard Luz de la Luna - Sven Vander Meersche en Silke Cautaers - © Deschuyffeleer
 

Met het viertal Romy Vanhove (Colina), Cathy Vander Meersche (Chanel), Tessa Van Steenwinkel (Chadia) en Sven Vander Meersche (Luna) heeft team 3 van manège High Five uit Lembeek het interclubkampioenschap jumping van de Hippische Groepering van Vlaams-Brabant en Brussel (HGVBB) gewonnen.....

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 sep 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 

HALLE - Er komt een EXTRA show van Niels Destadsbader in CC 't Vondel

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

HKV De Mannen van de Met halen op 31 oktober Niels Destadsbader naar Halle. Deze show was direct uitverkocht en daarom komt er een extra show van Niels op maandag 3o oktober! Niels staat dus 2 dagen met zijn muzikale theatertour ‘Niels klapt uit de biecht’ op het podium in CC 't Vondel, Niels zingt én vertelt over zijn foutste blunders, grootste passie en ware liefde.      

 

Klik hier om meer te lezen

 
05 sep 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief