Laatste artikels van Halle Carnaval

Halle_carnaval
 

Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames Halle legde kandidaten proeven voor.

Groepsfoto_1
Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames Halle. Foto Ingezonden
 

  De “Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames Halle vzw” organiseerde op zaterdag 7 december een interne proefaflegging, dit jaar volledig in het teken van  “De Middeleeuwen”. Deze proefaflegging is nodig om te kunnen opgenomen worden in de “Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames” en dit gebeurt  tijdens het Oenstellingsgala van het nieuwe Hofmaarschalkenpaar dat plaatsheeft  in campus “Don Bosco” op zaterdag 1 februari 2020.

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 dec 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

HALLE – Kleine Vaantjesboer word 30 jaar en showt zijn kostuumpjes

Dsc_9987__large_
 

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 december trekt de “Kleine Vaantjesboer” zijn kleerkast open en laat hij iedereen meegenieten van zijn mooie collectie kleedjes die hij in die dertig jaar mocht ontvangen bij grote gelegenheden, elk jaar met carnaval Halle kan een carnavalsvereniging de kleine Vaantjesboer aankleden met een aangepast kostuumpje van hun vereniging.

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 dec 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

HALLE – Massa volk voor het intrede van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten en paarden

Sh2_2029_02
 

Veel volk en kinderen waren deze namiddag afgezakt naar het centrum van Halle waar Halattraction in samenwerking met de Verenigde Handelaars zorgde voor een feestelijke intrede van Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten. De sint deed zijn intrede in een witte koets getrokken door twee zwarte paarden (was slecht weer- vandaag geen witte schimmel?).

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 nov 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

HALLE – Niet vergeten!!! Sinterklaas doet zijn intrede in stadscentrum

Dsc_3292__large_
 

Vandaag zaterdag 23/11 brengt Sinterklaas een bezoek aan alle kinderen, maar voor hij zijn bezoekjes begint kunnen alle kinderen hem verwelkomen in Halle. Hiervoor is een stoet voor zien die om 14 uur zal starten vanaf de Ninoofsesteenweg richting Beestenmarkt waar een eerste begroeting zal plaatsvinden.

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 nov 2019
Devogeleer Emile
© archief Devogeleer Emile
 

Sinterklaas komt naar Halle

Flyer_a5_sinterklaas
 

Op 23 november organiseert Halattraction met medewerking van de Verenigde Handelaars en Stadsradio Halle opnieuw het intrede van Sinterklaas. Hiervoor is een stoet voor zien die om 14 uur zal starten vanaf de Ninoofsesteenweg richting Beestenmarkt waar een eerste begroeting zal plaatsvinden. Rond 14u15 zal Sinterklaas zijn intrede verderzetten via volgende straten : vanaf Beestenmarkt, Volpestraat, Korte Vest, stukje Bergensesteenweg richting Basiliekstraat in de richting van de Bibliotheek, Arkenvest, Molenborre, Basiliekstraat in de richting van Maandagmarkt, Maandagmarkt, Beestenmarkt, Volpestraat, Minderbroedersstraat, om aan te komen op het Oudstrijdersplein.

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 nov 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden en © Devogeleer Emile
 

HALLE – “HKV De Mannen van de Met” brengen 'T Schoon Verdiep

Schoonverdiep_zonder_castnamen__large_
 

 Op donderdag 23 januari 2020 (20u15) haalt "HKV De Mannen van de Met" opnieuw een top-toneelproductie naar Halle.

"'T Schoon Verdiep" is een dolle deurenkomedie dat allemaal begint met de vondst van een lijk in een chique hotelsuite. Mocht dat lijk niet gevonden zijn dan zou de nachtgevuld zijn met gelach, drank en seks. Maar gelukkig is er nog altijd de persoonlijke assistent van de burgemeester, die de verkeerde man op de juiste plek is om de puinhoop op te ruimen, letterlijk en figuurlijk!

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 nov 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden
 

Prins Peter Menten en Prinses Cindy Vanopphem officieel opgenomen bij Tastendeuvel en de Orde van de Prinsessen

Sh2_9700_01__large_
 

Vroeg deze morgen was het tehuizen Prins Peter Menten en Prinses Cindy Vanoppehem een drukste van jewelste, de carnaval familie moest om 08u11 klaar staan voor de officiële aanstelling om opgenomen te worden als lid van Tastendeuvel en de orde van de Prinsessen.

Prins Peter en Prinses Cindy moesten zich bewijzen in een aantal proeven om opgenomen te worden in de orde van Tastendeuvel en de orde van de Prinsessen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 nov 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Halattraction geen roetpieten op 23 november tijdens het intrede van Sinterklaas

Dsc_3447_01__large_
 

Tijdens het intrede van Sinterklaas op 23 november zal de Sint ook dit jaar vergezeld zijn van “Zwarte Pieten” en geen roetpieten. Dekoloniseer Halle vind dat niet kunnen en deed een oproep om zwarte piet te vervangen door roetpieten. Donderdag stuurde de organisatie een oproep om de zwarte pieten in Halle definitief te bannen, organisator Halattraction die in opdracht van de Verenigde Handelaars de intrede van Sinterklaas organiseert  liet weten dat ze niet van plan zijn om het eeuwenoude concept te veranderen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 nov 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Grootste Halloween party van Vlaanderen met bekende DJ's: Halloween Hotel

Halloween_hotel
 

Al een tijdje rijpt het idee om een groot verkleed thema- event te organiseren tijdens Halloween. Halle is natuurlijk de uitgelezen locatie met de prachtige zaal 't Vondel en heel veel enthousiaste feestvierders.

Met de grote festivals zoals Tomorrowland en Laundry Day in gedachten hadden we ook heel graag een mooi gedecoreerd podium en enkele bekende dj´s erbij.
We kozen dit jaar voor DJ Kelly Pfaff die momenteel te zien is in 'Dancing with the stars', Pat Krimson, want 'no Patje no party' en we sluiten af met Het Laatste Uur van Sven Ornelis. Tussendoor zal DJ Calle zorgen voor de scary tunes en de dansbare griezelhits. 


 

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 okt 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile & ep
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief