Laatste artikels van Halle Carnaval

C21
Halle_carnaval
 

HALSE CARNAVALSGEMEENSCHAP ROUWT OM SENIORENPRINSES IDA

Sh2_3233__groot_
 

 Wat keek Ida er naar uit om Carnaval Halle als seniorenprinses mee te maken… tot plots Corona een stokje in de wielen stak en Carnaval Halle 2020 diende te worden geannuleerd.

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 mei 2021
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

HALLE – De Halse Dansmariekes willen dansen

Sh2_3474__groot_
 

De Halse Dansmariekes zijn tijdens de Halse carnavalstoet de escorte van de prinselijke wagen maar eens op de Grote Markt vermaken zij het publiek met hun mars en polka dansjes. Carnaval betekent voor de dansende meisjes uit Halle elk jaar weer een hoogtepunt.,Dansmarieke worden is een droom van vele Halse meisjes.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 mei 2021
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

REGIO - Blaa ettekes fonds: wasda? weesda? voewaaesda?

25
 

Wasda?

Het begon allemaal met een knutselintiatief van Ronny De Facteur waarbij hij door de verkoop van zelfgemaakte blauwe hartjes, de chaarbouwende carnavalgroepen een financieel ‘hart onder de riem’ wou steken.

Het nobel initiatief werd opgepikt door enkele sympathiserende verenigingen (Gilles & Pierrots van Groot Halle en HKV De Gebeure) die vroegen of ze op één of andere manier ook hun duit in het zakje konden doen. Op die manier zouden ze er samen voor zorgen dat de chaarbouwende carnavalsverenigingen een harder duwtje in de rug krijgen om de moeilijke corona-jaren te kunnen overbruggen. Op die manier ontstond een soort fonds dat als bedoeling heeft om de verkregen gelden te verdelen over de carnavalsgroepen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 mei 2021
Devogeleer Emile
Ingezonden en © Devogeleer Emile
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief