Laatste artikels van Halle Carnaval

Halle_carnaval
 

HERNE – Familie Cautaers bijzonder tuk op haar paard Luz de la Luna

1_cautaers_luz_de_la_luna_2017__16_
HERNE – Familie Cautaers bijzonder tuk op haar paard Luz de la Luna - Sven Vander Meersche en Silke Cautaers - © Deschuyffeleer
 

Met het viertal Romy Vanhove (Colina), Cathy Vander Meersche (Chanel), Tessa Van Steenwinkel (Chadia) en Sven Vander Meersche (Luna) heeft team 3 van manège High Five uit Lembeek het interclubkampioenschap jumping van de Hippische Groepering van Vlaams-Brabant en Brussel (HGVBB) gewonnen.....

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 sep 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 

HALLE - Er komt een EXTRA show van Niels Destadsbader in CC 't Vondel

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

HKV De Mannen van de Met halen op 31 oktober Niels Destadsbader naar Halle. Deze show was direct uitverkocht en daarom komt er een extra show van Niels op maandag 3o oktober! Niels staat dus 2 dagen met zijn muzikale theatertour ‘Niels klapt uit de biecht’ op het podium in CC 't Vondel, Niels zingt én vertelt over zijn foutste blunders, grootste passie en ware liefde.      

 

Klik hier om meer te lezen

 
05 sep 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

HALLE - Niels Destadsbader komt naar CC 't Vondel

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

HKV De Mannen van de Met halen op dinsdag 31 oktober om 20u15 de populairste artiest van het moment naar CC 't Vondel: Niels Destadsbader! Niels staat er met zijn muzikale theatertour op het podium ‘Niels klapt uit de biecht’,  Niels zingt én vertelt over zijn foutste blunders, grootste passie en ware liefde.      

 

Klik hier om meer te lezen

 
30 aug 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

HALLE - Orde van de prinsessen bedanken hun ambassadeurs

Bbq_1
Foto Olaf
 

 Sinds 2005 is het een jaarlijkse traditie dat de orde van de prinsessen hun ambassadeurs bedanken. Het is ontstaan toen ambassadeurs Johan De Neef en Jeanke De Busscher als dank voor hun verkiezing enkele flessen wijn schonken aan voorzitster Mia Sluys.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 aug 2017
Olaf Feldberg
Foto Olaf
 

HALLE- Prins Danny en Prinses Vanessa traden in het huwelijk.

Danny_1
Foto's Emile Devogeleer
 

 Na veertien jaar te hebben samengewoond gaven Prins Carnaval 2004,  Danny Sluys en prinses carnaval 1998, Vanessa Matton dan toch elkaar het ja woord in een goed gevuld historisch stadshuis in Halle.

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 aug 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief