Laatste artikels van Halle Carnaval

Halle_carnaval
 

HALLE – “HKV De Mannen van de Met” brengen 'T Schoon Verdiep

Schoonverdiep_zonder_castnamen__large_
 

 Op donderdag 23 januari 2020 (20u15) haalt "HKV De Mannen van de Met" opnieuw een top-toneelproductie naar Halle.

"'T Schoon Verdiep" is een dolle deurenkomedie dat allemaal begint met de vondst van een lijk in een chique hotelsuite. Mocht dat lijk niet gevonden zijn dan zou de nachtgevuld zijn met gelach, drank en seks. Maar gelukkig is er nog altijd de persoonlijke assistent van de burgemeester, die de verkeerde man op de juiste plek is om de puinhoop op te ruimen, letterlijk en figuurlijk!

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 nov 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden
 

Prins Peter Menten en Prinses Cindy Vanopphem officieel opgenomen bij Tastendeuvel en de Orde van de Prinsessen

Sh2_9700_01__large_
 

Vroeg deze morgen was het tehuizen Prins Peter Menten en Prinses Cindy Vanoppehem een drukste van jewelste, de carnaval familie moest om 08u11 klaar staan voor de officiële aanstelling om opgenomen te worden als lid van Tastendeuvel en de orde van de Prinsessen.

Prins Peter en Prinses Cindy moesten zich bewijzen in een aantal proeven om opgenomen te worden in de orde van Tastendeuvel en de orde van de Prinsessen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 nov 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Halattraction geen roetpieten op 23 november tijdens het intrede van Sinterklaas

Dsc_3447_01__large_
 

Tijdens het intrede van Sinterklaas op 23 november zal de Sint ook dit jaar vergezeld zijn van “Zwarte Pieten” en geen roetpieten. Dekoloniseer Halle vind dat niet kunnen en deed een oproep om zwarte piet te vervangen door roetpieten. Donderdag stuurde de organisatie een oproep om de zwarte pieten in Halle definitief te bannen, organisator Halattraction die in opdracht van de Verenigde Handelaars de intrede van Sinterklaas organiseert  liet weten dat ze niet van plan zijn om het eeuwenoude concept te veranderen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 nov 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

HALLE – Nipt geen volgeboekt Halloween Hotel.

Sh2_7485_01__large_
 

De eerste editie van “Halloween Hotel” was meteen een topper zaterdagavond in CC ‘t Vondel, ook al was het hotel niet volgeboekt werd er toch tot in de vroege uurtjes gedanst en gezongen op de muziek van de top DJs.

Het was de illusionist Dervan die met zijn truckjes het hotel mocht opwarmen. Nadien barste het grote dancefestival in het “Halloween Hotel” echt los met Like Maarten gevolgd door Pat Krimson. De nacht werd afgesloten met het laatste uur door Sven Ornelis.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 nov 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Grootste Halloween party van Vlaanderen met bekende DJ's: Halloween Hotel

Halloween_hotel
 

Al een tijdje rijpt het idee om een groot verkleed thema- event te organiseren tijdens Halloween. Halle is natuurlijk de uitgelezen locatie met de prachtige zaal 't Vondel en heel veel enthousiaste feestvierders.

Met de grote festivals zoals Tomorrowland en Laundry Day in gedachten hadden we ook heel graag een mooi gedecoreerd podium en enkele bekende dj´s erbij.
We kozen dit jaar voor DJ Kelly Pfaff die momenteel te zien is in 'Dancing with the stars', Pat Krimson, want 'no Patje no party' en we sluiten af met Het Laatste Uur van Sven Ornelis. Tussendoor zal DJ Calle zorgen voor de scary tunes en de dansbare griezelhits. 


 

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 okt 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile & ep
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief