VICTORIA CARNAVAL CONTINU!

C21
Halle_carnaval
 

VICTORIA CARNAVAL CONTINU!

Victoria
 
Ratten
 

 

Op dé dag van de liefde, lanceren we uit liefde voor het Halse carnaval een nieuwe internetradio : Victoria carnaval continu, met 24 uur per dag carnavalsmuziek!

Naast onze FM-radio (105.2) waar we in aanloop naar carnaval volop uitpakken met carnavalsprogramma’s, interviews en 100% plezante muziek, hebben we voortaan ook een internetradio waar uitsluitend carnavalsmuziek te horen is.

We spelen in op een vraag die we kregen van heel wat carnavalisten en Hallenaren die al in de stemming willen komen. Victoria is dan ook al 40 jaar “continu” met en voor carnaval bezig. Beide radioprojecten vullen elkaar prima aan.

Uiteraard zetten we volop in op Halse carnavalhits -chauvinistisch als we zijn- het aanbod is intussen groot geworden. Dit jaar ligt de kwaliteit erg hoog. Maar ook de Alpenzusjes of Gebroeders Ko zullen, samen met andere niet-Halse toppers, nog wel langskomen.

Het wordt alvast een eigentijdse internetradio voor alle Vontjesboore en hun sympathisanten. Het is geen nostalgisch project, we proberen de sfeer en ambiance van carnaval anno 2020 weer te geven. En belangrijk, ook Hallenaren in het buitenland zullen naar ‘Victoria Carnaval Continu’ kunnen luisteren!

Je vind de link naar ‘Victoria Carnaval Continu’ op www.radiovictoria.be

mè een èt voe carnaval Halle

CARNAVAL TOP 100

Intussen tellen we ook af naar... de nacht van de Carnaval top 100 op zaterdag 29 februari om 20u33 in de Kazerne in Halle. Dan tellen we af van 100 naar 1 en verschillende artiesten komen optreden.

Vorig stonden Belleman & Ronny de Facteur voor het tweede jaar op rij op nummer 1 met hun hit ‘dein stoemenee veneir’.

Er wordt nog steeds volop gestemd, mogelijk sneuvelt het record van het aantal stemmers in 2019! Stemmen kan nog tot en met 24 februari.

Maak kans op een fles cava en koop kaarten in voorverkoop (5 euro) in het Streekproductencentrum in Halle en bij de medewerkers van Carnavalitis.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 feb 2020
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief