BEERSEL - Aquafin werken gaan erge verkeershinder veroorzaken

C21

BEERSEL - Aquafin werken gaan erge verkeershinder veroorzaken

In tegenstelling met wat “Aquafin”, initiatiefnemer voor de werken ivm de Collector Dworp,tijdens een informatievergadering in januari verklaarde, wordt de Alsembergsesteenweg, één van de drukste verkeersaders in Beersel, een hele periode voor alle verkeer(behalve openbaar vervoer) afgesloten.

De werfzone van de werken bevindt zich tussen de Zevenbronnenstraat tot de Panoramastraat(Berg van Jaak). Eerst plaatst de watermaatschappij IWVB/TMVW een noodleiding, nadien start aannemer Heijmans Infra met de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel in de rijweg van de Alsembergsesteenweg. Uiteraard zal de uitvoering van deze rioleringswerken een aanzienlijke verkeershinder tot gevolg hebben.

Omwonenden en andere Beerselenaren zullen alvast meer informatie over de omleidingen naar aanleiding van de wegenwerken krijgen in de Rondenboskrant van april.
De gemeente zorgde alvast dat de betrokken inwoners tijdig op de hoogte gebracht werden. Handelszaken of andere ondernemingen kunnen eventueel genieten van een inkomenscompensatie.
Burgemeester Hugo Caser: “Hebt u een handelszaak of een onderneming en meent u dat u in aanmerking komt voor een inkomenscompensatie dan neemt u best contact op met de dienst openbare werken van de Gemeente Beersel. Alleen de gemeente kan een attest afleveren waarmee een inkomenscompensatie kan verkregen worden bij het Participatiefonds, een federale openbare financiële instelling(website: http://www.fonds.org). Je moet als ondernemer/handelaar evenwel minimum voldoen aan de voorwaarden bepaald in de wet van 03/12/2005 en de uitvoeringsbesluiten van 10/6/2006.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mrt 2008
Hugo Devillè
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief