BEERSEL - Wedstrijd dag van de buren

BEERSEL - Wedstrijd dag van de buren

Eva_dejagere

Feesten in een wijk, buurt of straat is niet alleen leuk, het bevordert ook de sociale contacten tussen buurtbewoners. Het gemeentebestuur van Beersel vindt deze ontmoetingsmogelijkheden zeer waardevol en hoopt met een wedstrijd dergelijke initiatieven weer wat leven in te blazen.

De Beerselaars worden aangezet om met hun buren een gezellig samenzijn te organiseren tijdens de Europese Dag van de Buren op dinsdag 27 mei.
Wie de origineelste foto inzendt van zijn straat maakt kans om een intiem concert te winnen met Eva Deroovere. Deze zangeres heeft zich met haar nieuwste CD “De Jager” definitief in de Vlaamse muziek genesteld. Sinds kort met haar allernieuwste nummer ‘Orpheus’ dagelijks te horen op Radio 1.
 
Inzake de wedstrijd dient de inzending een origineel portret voor te stellen van de straat of buurt en haar inwoners. Ook digitale foto’s komen in aanmerking en dienen uiterlijk tegen 30 april toe te komen bij de cultuurdienst van Beersel. Vergeet niet de vermelding van de naam van je straat of buurt en de contactgegevens.
 
Er zijn wel enkele voorwaarden waar rekening mee gehouden moet worden. Het straatfeest moet wel degelijk plaatsvinden op dinsdag 27 mei en moet openstaan voor alle bewoners van een buurt, wijk of straat (ca. 50 personen). De initiatiefnemer is vrij in het opstellen van het feestprogramma. Afbakening van straten of pleinen dient uiteraard aangevraagd te worden bij het gemeentebestuur.
Meer info: Cultuurdienst Beersel 02 359 16 16 - info@beersel.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2008
Felix Merckx
Liesbeth Peremans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 21 sep 2020
Hugo Devillé | 21 sep 2020
Sam Herremans | 19 sep 2020

archief