BEERSEL - Dansstage Pirouette aanloop naar nieuwe seizoen

C21

BEERSEL - Dansstage Pirouette aanloop naar nieuwe seizoen

Editiepajot_bart_devill__dansstage_2010
Deelnemers dansstage Pirouette augustus. - Foto © Bart Devillé
 

Zowel in juli als van 8 tot en met 13 augustus organiseerde Pirouette een dansstage te Alsemberg. Meer dan 80 kinderen namen hier aan deel en brachten er een van hun actiefste en tofste week door van hun nog jonge bestaan.

De juffen Leen, Leentje, Joy, Lise Nele en Freya zorgden er voor dat de kinderen zich niet verveelden en ook amuseerden. Naast het instuderen van 2 dansnummertjes, konden zij ook nog genieten van allerhande knutselactiviteiten en een uitstap naar het provinciedomein van Huizingen. Na afloop van deze keitoffe week er een en ander getoond aan ouders, grootouders en vrienden.
Deze stage kan ook gezien worden als een aanloop naar de inschrijvingen voor het volgend seizoen. Een eerste inschrijvingsdag vindt plaats zaterdag 21 augustus van 10u tot 13u in de Grote Sleutel te Alsemberg.
Danscentrum Pirouette biedt de toegang aan iedereen die gepassioneerd is door de danskunst en behoort ongetwijfeld tot een vaste waarde in het Beerselse sociale en culturele verenigingsleven. Hoewel doorheen de jaren kwaliteit het streven was, is door de continuïteit ook meer en meer de kwaliteit gekomen en telt Pirouette vandaag meer dan 650 dansers.
Er is niet alleen de klassieke dans, maar ook de predans(vanaf 4 jaar), jazz, hiphop, conditie en step. Voor het nieuwe seizoen zal Pirouette zijn dansgroepen opnieuw laten floreren in zowel ‘predans’ als ‘groot’ optreden. Voor meer info kan men steeds terecht op www.dancepirouette.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 aug 2010
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief