GHOY/ BEERSEL - Michael Naessens wint derde wedstrijd bij WVZ

GHOY/ BEERSEL - Michael Naessens wint derde wedstrijd bij WVZ

Wvz_cross_2008-11-30_5
 
Wvz_cross_2008-11-30_4
Wvz_cross_2008-11-30_1
Wvz_cross_2008-11-30_3
Wvz_cross_2008-11-30_2
 

Ondanks de verre verplaatsing, het regenachtig weer en bijna vriestemperaturen stonden er vandaag toch 32 dappere deelnemers aan de start van de zevende manche van het veldritseizoen van de WielerVrienden Zennevallei (www.wvz.be).

Zwaar parcours, dat waren de woorden die het meest vielen na afloop. Wat bij droog weer een goed berijdbaar parcours blijkt te zijn, was omwille van regen en sneeuw herschapen in een echte “stoemp” cross.

Volgende de favorieten waren van de partij : Michael Naessens, Geert Wauters en “streekrenner” Stephaan Wijns. Enkele belangrijke favorieten ontbraken waaronder Koen Van Kerckhoven en vader en zoon Van Campenhout  Een gemiste kans voor Luc Van Campenhout, die een parcours naar zijn gading voorgeschoteld kreeg, een dubbel gemiste kans omdat zijn voornaamste concurrent in de strijd om plaats twee in het algemeen klassement categorie C - Jacques Michiels - vandaag ook niet van de partij was.

Met de start gaf Geert Wauters het tempo aan, gevolgd door Michael Naessens, Philip Keuleers, Stephaan Wijns en  nieuwkomer Francis De Ridder.  

Vanaf de derde ronde kwam dan Michael Naesens aan kop rijden met op enkele meters gevolgd door Geert Wauters.  Michael zou zijn eerste plaats niet meer afstaan en zo wint hij zijn derde wedstrijd van dit seizoen.

Derde werd  nieuwkomer Francis De Ridder, gevolgd door Stephaan Wijns en Philip Dihayere.

De volledige uitslag vindt u op onze website (www.wvz.be ). (gesponsord door www.vaneycksports.comwww.studiographics.be  – Van Tassel – An&Oog)


Volgende week afspraak in Dilbeek (Elegemstraat 122).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2008
René Surkeyn - P. De Bodt
Peter De Bodt
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 02 mrt 2021
Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 feb 2021

archief