BEERSEL - “Met z’n allen erop uit in Vlaams-Brabant.”

C21 Css

BEERSEL - “Met z’n allen erop uit in Vlaams-Brabant.”

Beersel_promotie_brabant_
 
Olbrechts_promotie_brabant
 

Durf je op heksenwandeling ? Wil je graag je collega neerkogelen ? Zin in een wandeling in een prehistorisch bos ? "Met z’n allen erop uit in Vlaams Brabant", de nieuwe groepsuitstappenbrochure van Toerisme Vlaams Brabant is van de pers en helpt groepen een keuze maken in het ruime aanbod van dag- en halvedagprogramma’s. De nieuwe handige brochure werd voorgesteld en toegelicht  in de Lambik-o-droom te Beersel. Via een ‘Workshop Groepsuitstappen’ georganiseerd door Toerisme Vlaams Brabant met verantwoordelijken van het verenigingsleven uit het hele (Vlaamse)land. De honderd deelnemers kregen niet alleen een modeluitstap aangeboden in Halle en Beersel, zij brachten ook een geleid bezoek aan het Streekproductencentrum, het stadscentrum en de basiliek van Halle en aan de geuzebrouwerij 3 Fonteinen en het Kasteel van Beersel.

Gedeputeerde Jean-Pol Olbrechts: “Toerisme Vlaams Brabant werkt al vele jaren, samen met de regionale en locale toeristische diensten, een programma voor groepsuitstappen uit. Deze activiteiten werden nu opgenomen in een handige brochure. Het gaat hier zowel om dag- als halvedagprogramma’s in Leuven, het Hageland en de Groene Gordel. Sinds vorig jaar staat dit uitgebreide programma met alle praktische gegevens ook op www.toerisme.vlaamsbrabant.be onder de rubriek ‘Uit in de groep’. Op deze website vindt men dan ook de aanvullende gegevens bij de nieuwe brochure “Met z’n allen erop uit in Vlaams Brabant”. In der nieuwe brochure niet alleen heel wat nieuwigheden, maar ook de klassiekers en verwijzing er naar op de web-site.

De nieuwe werk-brochure werd al gedrukt op 50.000 exemplaren en momenteel al verdeeld over meer dan 4.000 adressen. Hij kan ook steeds verkregen worden op de toeristische diensten van je gemeente en bij toerisme@vlaamsbrabant.be. In uitwerking voor 2009 is nog het “Leven in de brouwerij”. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2008
Hugo Devillé
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 27 jun 2022

archief