N-VA BEERSEL kiest nieuw bestuur

C21

N-VA BEERSEL kiest nieuw bestuur

Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / N-VA Beersel
 

Op de algemene ledenvergadering in de Zwaan in Dworp werd zondag het nieuwe bestuur van N-VA Beersel verkozen. Tom Feys is herverkozen als afdelingsvoorzitter bijgestaan door Hilde Dehollogne als ondervoorzitter.

Naast de 11 mandatarissen (gemeente- en OCMW-raadsleden) werden nog 6 bestuursleden verkozen: Alain Demartin, Yves Desmet, Bart Devillé, Veerle Hylebos en de nieuwkomers zijn Hugo Hofkens en Ingrid Verschueren.

Tom Feys uit Dworp en Hilde Dehollogne eveneens uit Dworp hebben beide een ruime beroepservaring opgedaan en hebben een passie voor politiek. Samen met het voltallige bestuur wacht hen een belangrijke uitdaging, gezien ze de ploeg wordt die de lokale afdeling moet voorbereiden op de belangrijke gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Tom Feys, voorzitter: “Beersel verdient beter, veel beter. Het is onze ambitie om ervoor te zorgen, dat we er staan met een hechte ploeg om de Beerselaars binnen 3 jaar het bestuur te geven dat ze verdienen. Een bestuur dat de problemen daadwerkelijk aanpakt, het Vlaamse karakter beschermt en opkomt voor alle Beerselaars en lokale ondernemers.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2016
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 21 mei 2024
Hugo Devillé | 21 mei 2024
Hugo Devillé | 20 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024

archief