BEERSEL - Vierde grote dansshow van The Jump Junkies D.C.: Dance Factory

C21

BEERSEL - Vierde grote dansshow van The Jump Junkies D.C.: Dance Factory

Editiepajot_beersel_jump_junkies_foto_christine_de_paepe
The Jump Junkies Dance Company. - Foto: Christine De Paepe
 

In 2000 was er Hip Hop Hooray…

The Jump Junkies Dance Company neemt voor de eerste maal het heft in eigen handen. Voor hun 5e verjaardag willen ze zelf de hoofdact zijn en in de spotlights staan. De JJ’s brengen hun choreografieën voor een overvolle Meent.

In 2003 volgt Dance Till We Drop…

Het tweede groot avontuur van de JJDC. De groep is intussen fors uitgebreid qua leeftijdsgroepen en dansstijlen. Door het grote succes van de vorige editie voorzien de JJ’s nu 2 voorstellingen, met succes!

In 2005 is het tijd voor een nieuw hoogtepunt: InTENse…

The Jump Junkies Dance Company bestaat 10 jaar: tijd voor een nieuwe mijlpaal in de JJ geschiedenis. InTENse overtrof ongetwijfeld alle vorige shows. De JJ’s halen alles uit de kast om hun verjaardag te vieren en pakken uit met een professioneel en gevarieerd spektakel met bijhorende garderobe en decor. Ze laten de Meent maar liefst 3 maal vollopen.

In 2009…

De kriebels zijn er opnieuw…

Op 20 en 21 februari 2009 staat The Jump Junkies Dance Company voor de vierde keer op de planken van C.C. de Meent in Alsemberg (Beersel) met een eigen show die ditmaal Dance Factory gedoopt werd. Het belooft opnieuw een geweldig totaalspektakel te worden, nog spectaculairder dan de vorige InTENse show. Originaliteit en entertainment zijn troef gedurende deze 2uur durende show (met maar liefst 32 dansacts!).

Anders dan anders, beter dan voorheen, intenser, adembenemender, maar vooral Dans met een hoofdletter!

Het publiek zal ongetwijfeld voor de 4e keer verbluft zijn door de 200 dansers, figuranten en medewerkers die jong en oud een onvergetelijke avond/namiddag bezorgen. Er komt een waaier van dansstijlen aan bod: Hip Hop, Streetdance, Newstyle, Breakdance, Jump & Tectonic, maar ook Bollywood, Ragga, Country, Jazz, Hedendaags en Cabaret.

De ticketverkoop van de Dance Factory show is reeds van start gegaan in september en verloopt zeer vlot. Er zijn 3 voorstellingen: vrijdag 20 februari om 20 uur en zaterdag 21 februari om 14 uur en om 20 uur. De voorstelling op zaterdagnamiddag is een speciale familievoorstelling waar ook de allerkleinste dansertjes, JJ Sprouts en JJ Juniors, zullen aan deelnemen.

Wie graag één van de 3 voorstellingen bijwoont neemt best zo snel mogelijk contact op met C.C. de Meent (02 359 16 00 of info@demeent.be ).

Voor meer info, surf naar www.jumpjunkies.be  of mail naar info@jumpjunkies.be .

The JJ’s hebben hun dansschoenen al opgeblonken om je swingend en met veel genoegen te verwelkomen in C.C. De Meent in Alsemberg!

Graag tot dan !

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2009
Christine De Paepe
Christine De Paepe
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 18 jun 2024
Hugo Devillé | 17 jun 2024
Hugo Devillé | 17 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 17 jun 2024
Hugo Devillé | 17 jun 2024
Hugo Devillé | 12 jun 2024
Hugo Devillé | 10 jun 2024
Hugo Devillé | 10 jun 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 07 jun 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 07 jun 2024

archief