BEERSEL - KT De Alsembloem gooit hoge ogen

C21

BEERSEL - KT De Alsembloem gooit hoge ogen

Editiepajot_bart_devillé_kt_de_alsembloem
KT De Alsembloem speelt "God". (Foto Bart Devillé)
 

Voor haar eerstvolgende productie presenteert kt De Alsembloem “God”, een hilarisch absurde komedie van niemand minder dan Woody Allen. En met dit stuk gooit de Beerselse toneelvereniging hoge ogen…. Voor de 32 rollen werden 25 acteurs en actrices aangetrokken, met Bert Vannieuwenhuyse(bekend uit Thuis, Familie, Spoed, Emma, Flikken, …) werd een beroepsacteur als regisseur aangetrokken en auteur Woody Allen is ook niet de eerste de beste.

Kathy Verbeeck, productieverantwoordelijke: “Al geruime tijd sluimerde in onze bestuurskring de idee om ooit eens met een beroepsacteur als regisseur te kunnen werken. Wie, daar hadden we geen idee van, wel wisten we vooraf dat, wanneer we in een professionele gastregisseur zouden investeren, dit een project moest zijn waarvan vooral wij, de acteurs en actrices van de Alsembloem, veel konden leren en de kleine kneepjes van het echte vakwerk onder de knie konden krijgen”.

Veel aangezocht beroepsmensen waren wel bereid samen te werken, maar ofwel paste een en ander niet in hun agenda ofwel zagen zij de (verre) verplaatsingen niet zitten. Uiteindelijk werd gekozen voor Bert Vannieuwenhuyse. Hij woont niet alleen in de regio(Wemmel) en kon dit inpassen in zijn agenda.

“God” wordt gebracht in cc de Meent, vrijdag 6 en zaterdag 7 maart om 20u en zondag 8 maart om 15u. Komen op de planken: Bert Savenberg, Jean-Paul Baudouin, Ilse van der Velden, Ann Arys, Ingrid Bauwens, Peter Bellemans, Guy Bernolet, Karen De Becker, Guy Demunter, Lut De Reuse, Sonia Deryck, André Mievis, Geert Raes, Christian Reunes, Rafael Toegaert, Bruno Vandaele, Jeanine Vanzeebroeck, Kathy Verbeeck, Patrick Verspeeten, Jan Wets en nog enkele verrassingsoptredens….

Kaarten aan 8 euro kunnen besteld worden bij cc de Meent Gemeenveldstraat 34 1652 Alsemberg, tel. 02/359.16.00, e-mail: info@demeent.be . Website: www.demeent.be , Lut De Reuse-tel.na de kantooruren 02/356.02.56, e-mail tickets@dealsembloem.be en alle Alsembloemleden.

Groepen(minstens 10 personen) betalen 7 euro per persoon wanneer de kaarten ten laatste op 20 februari besteld worden op het e-mailadres: groepen@dealsembloem.be of bij cc de Meent. Info en exacte voorwaarden op www.dealsembloem.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2009
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 18 jun 2024
Hugo Devillé | 17 jun 2024
Hugo Devillé | 17 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 17 jun 2024
Hugo Devillé | 17 jun 2024
Hugo Devillé | 12 jun 2024
Hugo Devillé | 10 jun 2024
Hugo Devillé | 10 jun 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 07 jun 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 07 jun 2024

archief