BEERSEL – Tuincentrum Van Diest nodigt iedereen uit op een winterbarbeque

BEERSEL – Tuincentrum Van Diest nodigt iedereen uit op een winterbarbeque

Dsc_3827_01__large_
foto; Julienne, Johan en Joris
 
Dsc_3834_02__large_
 
Dsc_3837_01__large_
 
Dsc_3841_01__large_
 
Dsc_3847_01__large_
 
Dsc_3853_01__large_
 
Dsc_3857_01__large_
 
Dsc_3864_01__large_
 
Dsc_3872_01__large_
 
Dsc_3867_01__large_
 
Dsc_3891_01__large_
 
Dsc_3817_01__large_
 
_cid_9501dba9-6cd8-41c6-876f-9498e534bffa_home__large_
 

 Tuincentra Van Diest, Grote baan 59 te 1650 Beersel is zowat het oudste tuincentrum ( van 1924 ) van de streek en staat garant voor niet alleen de verkoop van tuinmateriaal maar biedt zijn klanten een goede dienstverlening en dienst naverkoop. Wat in Halle begon met een klein winkeltje in plantaardappelen en zaden , groeide al snel uit tot een bekend tuincentrum. De winkel in Halle werd al snel te klein voor de vele kwaliteitsvolle producten en gereedschappen zodat een verhuis naar een groter pand niet kon uitblijven. Het was met pijn in het hart dat tuincentrum Van Diest verhuisde naar de buurtgemeente Beersel. Op de Grote Baan werd de geschikte ruimte gevonden om de klant nog meer service te bieden en het assortiment uit te breiden met kwaliteit gereedschappen en producten. Naast tuingereedschappen kan men bij Van Diest ook terecht voor de nieuwste hype's voor in de tuin, bbq, plancha, en zelf kwaliteit infraroodcabines van HEALTH MATE met een positief infrarode stralingswarmte voor het menselijke lichaam. Deze infrarood – straling heeft een therapeutisch effect en stimuleert de bloedcirculatie voor de mens. Tuincentrum Van Diest geeft de klant de mogelijkheid om deze infraroodcabines gratis te komen testen na afspraak. De tientallen modellen ROBOTMAAIERS zijn bij Van Diest één van hun specialiteiten. Hoe groot of klein, steeds vind je een oplossing op maat voor uw tuin, en word je verder geholpen met de installatie en het nodige onderhoud van jouw machine. Ook andere nieuwe tuinmachines of op huurbasis vind je in de zaak. Kwaliteitsgereedschap van STIHL, HUSQVARNA en WEBER om er een paar te noemen, stuk voor stuk degelijk materiaal voor kleine en grote tuinen.

Tuincentra Van Diest heeft ook de oplossing voor wie regelmatig pakjes toegestuurd krijgt en niet altijd thuis is. We kennen het fenomeen allemaal, indien niet thuis staat het pakje bij de buren of aan de voordeur. Dit is voorbij met de nieuwe eSafe Dropbox, deze soort brievenbus speciaal voor pakjes , laat de bezorger toe de pakjes groot en klein in de box te droppen. Van zodra de bezorger de bovenste klep sluit valt het pakje in een lager compartiment waar alleen de eigenaar bij kan met persoonlijk sleuteltje. Tuincentrum Van Diest komt de eSafe Dropbox aan huis leveren en leggen zelf de betonnen sokkel in de grond. Bij Van Diest beschikken ze over een degelijk atelier voor herstellingen van alle STIHL, VIKING ,HUSQVARNA en andere apparatuur.

Op zondag 16 december word iedereen uitgenodigd op hun eerste winter-barbecue en plancha -festijn, met demonstratie van WEBER barbecues samen met een wijnhandelaar bezorgen ze de geintresseerden een leuke zondagse activiteit. Het begint om 12u00 met een aperitief, gevolgd door een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en allerlei leuke tips and tricks over verschillende toestellen.

De plaats van het gebeuren is de winkel zelf, Grote Baan 59, 1650 Beersel.

Inschrijven doe je door te mailen naar info@vandiest.be voor 11 december. De totaalprijs per persoon bedraagt 35 EUR en omvat eten en aangepaste dranken. Voor verdere vragen aarzel niet om te bellen op het telefoonnummer 02/361.14.16.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 nov 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 13 mei 2019

archief