BEERSEL Winnaars eindejaarstombola Beersel bekend

BEERSEL Winnaars eindejaarstombola Beersel bekend

Editiepajot_bart_devill___eindejaarsactie_beersel
foto Bart Devillé
 

 

Al voor de derde maal organiseerde de Beerselse Adviesraad Lokale Economie(BALE) de traditionele eindejaarstombola. Deze werd in het leven geroepen om de lokale handelaars te steunen.

Bij elke aankoop bij een deelnemende handelaar kreeg men een tombolabiljet dat men dan volledig ingevuld afgaf aan de handelaar. Aan de eerste Beerselse eindejaarstombola namen 17 handelaars deel, aan de tweede al 26. Voor dit jaar lieten het enkele afweten, maar er kwamen nieuwe bij, zodat de 26 deelnemende handelaars kon behouden blijven. …. Met deze tombola kon men dan waardebonnen winnen van 200, 100, 75, 50 en 25 euro. En nu zijn de winnaars bekend.

 De waardebonnen werden in Bezoekerscentrum De Lambiek uitgereikt door de schepen van lokale economie Kristien Vanhaverbeke(N-VA), de ambtenaar van lokale economie, Barbara Rombaut en burgemeester Hugo Vandaele en de schepenen  Eddy Deknopper(CD&V) en Gilbert Wouters(Open Vld). De waardebonnen van 200 euro werden in de wacht gesleept door René Eylenbosch en Hilde Lemey. Ook de andere werden “in dank aanvaard”.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 16 sep 2019

archief