BEERSEL Davidsfonds Alsemberg organiseert “Nacht van de geschiedenis”

BEERSEL Davidsfonds Alsemberg organiseert “Nacht van de geschiedenis”

Editiepajot_bart_devill___nacht_van_de_geschiedenis
ingezonden foto
 

De “Nacht van de geschiedenis” in Beersel vindt dit jaar plaats in De Moriaan Witteweg 20 in Alsemberg en dit op dinsdag 19 maart om 20u. Dit jaar is Richard Hahn, een buitengewoon en uitzonderlijk inwoner van Beersel, er te gast.

Meester-kok Richard Hahn (De Pastorie-Alsemberg) zal kort de geschiedenis vertellen van de restauratie van de pastorij van Alsemberg (Pastoor Bolsstraat) en dit aan de hand van enkele foto's. Daarna zal hij spreken over zijn uitzonderlijke loopbaan als kok. Hij zal ook 4 hapjes klaarmaken om zo van zijn meesterlijke kookkunst te kunnen laten genieten. DF-leden betalen 12 euro, niet-leden 15 euro (2 dranken inbegrepen).

Om de avond vlot te laten verlopen en te weten hoeveel personen er deelnemen is het nodig in te schrijven vóór dinsdag 12 maart. Dit kan via davidsfonds.alsemberg@skynet.be  of  via 02 380 27 48 en het bedrag te storten op de rekening van Davidsfonds Alsemberg: BE43 7340 0910 7501 .
Restaurant De pastorie is afgestapt van de klassieke ‘restaurant-formule’. Je kan er terecht voor een tasje koffie met taart of gebak of voor een gezellige babbel met vrienden. ’s Middags zijn er week- en dag-suggesties, na de middag pannenkoeken of een kleine snack. Op vrijdag- en zaterdagavond kan men er terecht voor een ‘gastronomisch’ avondje-uit. Dit alles in een sfeervolle, knusse, rustige en authentieke pastoriewoning, aangekleed met aangename zetels en aangevuld met een gezellige bar.
Richard Hahn staat al 36 jaar in het vak en altijd in sterrenzaken. Eerst een opleiding gevolgd door 11 jaar als Chef in de “Maison du Cygne”. Daarna en tot voor kort was hij haast 16 jaar druk bezig als  chef-eigenaar van “l’Ecailler du Palais Royal”.
Hij getuigt: “Gedurende al die jaren heb ik mogen koken voor edellieden, filmsterren, zangers,  binnen- en buitenlandse politiekers, leden van de Europese Gemeenschap en zakenmensen van alle allooi, en dit tot  presidenten, koningen en prinsen of prinsessen toe. Nu ben ik begonnen aan een totaal nieuw concept in de streek. Iets naar ieders beurs zonder daarom in te boeten aan kwaliteit en originaliteit. De Pastorie wordt beslist een adres waar je een uitzonderlijke momenten kan beleven.”
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mrt 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 16 sep 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 09 sep 2019
Hugo Devillé | 09 sep 2019

archief