Verenigingen laten hun stem horen in BEERSEL

Verenigingen laten hun stem horen in BEERSEL

Editiepajot_beersel
De eerste ronde van 'Beersel' vond plaats in de Grote Sleutel te Alsemberg
 
Editiepajot_beersel
In het lokaal van 'Komma'
 
Editiepajot_beersel
In het lokaal van'De Koninklijke Toneelvereniging DE ALSEMBLOEM'
 
Editiepajot_beersel
In het lokaal van de Koninklijke Brass Band Alsemberg
 

De Beerselse Cultuurraad houdt dit voorjaar een ‘inspraakronde’ bij alle aangesloten verenigingen en dit ter voorbereiding van het gemeentelijke meerjarenbeleidsplan 2020-2025. In 2019 werkt gemeente Beersel aan een nieuw meerjarenbeleidsplan en adviesraden worden uitgenodigd om hierbij hun advies te geven. Daarom brengt de cultuurraad de komende maanden een bezoek aan alle deelgemeenten om er kennis te maken met de verenigingen die er werkzaam zijn.

Op die manier willen ze enerzijds de Beerselse verenigingen en hun werking beter leren kennen, alsook de noden en grootste uitdagingen van het verenigingsleven in kaart brengen. De eerste ronde vond plaats in de Grote Sleutel te Alsemberg. Een 10-tal verenigingen namen aan de gesprekken deel. Na afloop waren de deelnemers heel positief over het initiatief.

Voor de bestuursleden van de cultuurraad en de schepen van cultuur, Elsie De Greef werd het een leerrijke ervaring: “We zijn blij met de grote opkomst en zijn de verenigingen dankbaar voor hun nuttige inbreng. Deze week is het tevens Week van de Vrijwilliger, in de vele verenigingen van Beersel zijn de vrijwilligers talrijk en we willen ze langs deze weg nog eens extra bedanken.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mrt 2019
Sam Herremans
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 03 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 25 jun 2020
Marc Sluys | 15 jun 2020
Roger Swalens | 06 jun 2020

archief