BEERSEL K.F. Sint-Jozef Kesterbeek Dworp concerteerde in W.Z.C. De Ceder

BEERSEL K.F. Sint-Jozef Kesterbeek Dworp concerteerde in W.Z.C. De Ceder

Editiepajot_bart_devill___fanfareceder1
foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___fanfareceder2
foto Bart Devillé
 

Het afgelopen weekend bezorgde de Koninklijke fanfare Sint-Jozef Kesterbeek Dworp de bewoners van W.Z.C. De Ceder een Beersel en hun familie en onvergetelijke, muzikale namiddag vol van ambiance. En of het een succes werd?! De eetzaal was goed gevuld en voortdurend moesten bijkomend stoelen worden bijgehaald. Niet alleen de bewoners waren op de afspraak, maar ook hun bezoekers. Iedereen genoot er van.

De Koninklijke Fanfare Sint-Jozef Kesterbeek Dworp, onder leiding van dirigent Pierre Du Rochez zorgde dan ook voor een programma met bekende, populaire nummers: Selectie Melody Makers, openingsmars: Country march, Klassieke werken: Melodie in F en Little song. Moderne werken:  Chinese blossems, Apache, La vie en Rose, Pump it up What now my love, Highlights from Jonathan Livingston en om te eindigen Arena classics en tulpen uit Amsterdam.

En voor K.F. Sint-Jozef Kesterbeek Dworp staat er nog heel wat meer op het programma: Op zondag 23 juni aperitiefconcert om 11u30 in Herberg De Zwaan te Dworp,  Kioskconcert  op  8 september 2019 in Halle om 11u, kioskconcert in Beersel en opluisteren misviering op zondag 22 december om 11u in de kerk van Dworp.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 02 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 30 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020

archief