BEERSEL Aftellen naar Bottlefest

BEERSEL Aftellen naar Bottlefest

Editiepajot_bart_devill___affiche_bottlefest
foto Bart Devillé
 

 

Het is aftellen geblazen naar het 3e Bottlefest op 25 mei aan het Kasteel van Beersel. Vanaf 14u kan men er genieten van een mooie festivaldag met meer dan 70 internationale wijnen die geproefd en gedronken kunnen worden op de tonen van 6 zorgvuldig uitgekozen live bands!

Zullen voor de muzikale ambiance zorgen: White Van Men, Mortel 2.0, Team Latino, Crystel & Runin’Wild, Sgt Pepper/ CC Revival en Les Truttes. De kleine en grote honger zal kunnen gestild worden dankzij 5 verschillende foodtrucks die met passie hun specialiteiten voorschotelen. Een ticket(12 euro online, 15 euro aan de kassa) verleent toegang tot het festival van 14u tot 01u, inclusief een (leeg) wijnglas en 5 proefmunten, waarmee je 5 wijnen op het festival gratis kan proeven. De toegang voor kinderen onder de 16 jaar is gratis.  Kaarten in voorverkoop kunnen gekocht worden tot en met 24 mei.

Parkeren is mogelijk op de speciaal voorziene bewaakte parkeerweide op wandelafstand en dat aan een zeer democratische prijs van 1 euro. Meer info en bestellen tickets : www.bottlefest.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mei 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 02 jun 2020
Hugo Devillé | 30 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020

archief