De laatste inspraakronde van de BEERSELse Cultuurraad was een feit

De laatste inspraakronde van de BEERSELse Cultuurraad was een feit

Ronde_van_beersel
 

De Beerselse Cultuurraad hield een ‘inspraakronde’ bij alle aangesloten verenigingen en dit ter voorbereiding van het gemeentelijke meerjarenbeleidsplan 2020-2025. De cultuurraad bracht een bezoek aan de deelgemeenten om er kennis te maken met de verenigingen die er werkzaam zijn, als het ware een culturele Ronde van Beersel.

Na de inspraakrondes in de Grote Sleutel in Alsemberg, Babbellot in Lot en Jeugdmuziekschool Mierennest in Dworp organiseerde de Beerselse Cultuurraad zijn vierde en laatste inspraakmoment in de Gemeentelijke feestzaal van Beersel voor de verenigingen van Huizingen en Beersel. Er waren een 20-tal vertegenwoordigers van Beerselse verenigingen aanwezig om het te hebben over allerlei thema’s die het lokale verenigingsleven aanbelangen.

Voor de bestuursleden van de cultuurraad en de schepen van cultuur, Elsie De Greef werd het een leerrijke ervaring: “Het doel van deze inspraakrondes was, om enerzijds de verenigingen werkzaam in Beersel beter te leren kennen en anderzijds om ook de noden en uitdagingen van het verenigingsleven in kaart brengen als input voor het nieuwe gemeentelijke meerjarenbeleidsplan. Het werd 4 keer een succes, vele verenigingen kwamen hun zegje doen, we hebben heel wat input gekregen en veel goede reacties.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2019
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 15 okt 2019
Marc Sluys | 11 okt 2019
Hugo Devillé | 11 okt 2019
Hugo Devillé | 08 okt 2019

archief