Beersel viert de Vlaamse Feestdag op 11 juli

Beersel viert de Vlaamse Feestdag op 11 juli

Editiepajot_bart_devill___kleinkunstkollektief
ingezonden foto
 

De gemeente Beersel viert de Vlaamse Feestdag op donderdag 11 juli zelf. Voor deze editie brengt het Kleinkunstkollektief de mooiste parels uit 50 jaar kleinkunst in akoestische versie en met verfijnde passie.

 p voorstel van de cultuurraad besliste het gemeentebestuur op 11 juli het Kleinkunstkollektief te programmeren. Ze brengen de mooiste parels uit 50 jaar kleinkunst in akoestische versie en met verfijnde passie. Een mooie afwisseling van luisterliedjes en aanstekelijke meezingers die altijd wel ergens bekend in het oor klinken.

Op het programma staan onder meer Boudewijn De Groot, Wim Decraene, Willem Vermandere, Herman Van Veen, Kris De Bruyne, Urbanus, Wigbert, Walter De Buck, Miel Cools, Guido Belcanto, Jan De Wilde, Bobbejaan Schoepen en vele andere onsterfelijken. Of met de woorden van de fans : Het Kleinkunstkollektief is kiekevel, humor én ambiance ineens !”

De inkom is gratis. Om 20u worden de aanwezigen verwelkomd en het Kleinkunstkollektief steekt van wal om 20u15. Na hun optreden trakteert het gemeentebestuur op een receptie. Een zitplaats reserveren kan via: 02/359.16.17, cultuur@beersel.be en www.beersel.be/11juli .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 02 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 30 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020

archief