BEERSEL/HALLE OEH organiseert opnieuw START TO RUN

BEERSEL/HALLE OEH organiseert opnieuw START TO RUN

Editiepajot_bart_devill___oehrecreanten
ingezonden foto
 

 

Bij atletiekclub Olympic Essenbeek Halle(OEH) heb je niet alleen de atleten die aan competitie doen, maar ook recreanten die een belangrijk deel van de club betekenen. Heel wat van deze recreanten sloten zich aan bij OEH, nadat zij deelnamen aan een Start to Run-sessie. En voor wie wat wil doen aan zijn of haar conditie en o.m. denkt aan lopen is er goed nieuws. Inderdaad, na een pauze van 3 jaar start Olympic Essenbeek Halle vanaf 18 september opnieuw een sessie “Start to Run” op. De wekelijkse trainingen (3 keer per week) van ongeveer 1 uur (inclusief opwarming en stretch-oefeningen) staan onder begeleiding van verschillende deskundige lopers. 

In 14 weken wordt op eigen tempo de loopafstand opgedreven naar 5 kilometer.

Nadien kan de deelnemer samen met de groep verder opbouwen naar één uur lopen (gratis voor het seizoen 2019-2020) en wordt hij of zij ook automatisch lid bij de recreanten van OEH.

Op woensdag 28 augustus om 19u30 worden alle deelnemers uitgenodigd op de startvergadering in de tent aan de atletiekpiste van het provinciedomein te Huizingen. Die avond wordt in een PowerPoint presentatie het volledige programma overlopen en krijgen jullie eveneens de kans om vragen te stellen. Meer info op website: www.oeh.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jul 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 25 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 15 jun 2020
Roger Swalens | 06 jun 2020
Hugo Devillé | 06 jun 2020

archief