BEERSEL - “Bien bronzé” wordt volgende expo in “Tuin der Onlusten”

BEERSEL - “Bien bronzé” wordt volgende expo in “Tuin der Onlusten”

Aaaaexpositie_tuin_der_onlusten
 

Wie de “Tuin der Onlusten” nog niet kent, krijgt weldra de kans om er mee kennis te maken. En je moet deze kans grijpen, het loont meer dan de moeite en de poort is niet alle dagen  of het ganse jaar open! “De Tuin der Onlusten” is een beeldentuin waar de interactie en integratie van kunst met de natuur een constante is. Kunst buiten leeft op het ritme van de natuur. Dit environment creëert een aangename conditie om optimaal van kunst en natuur te genieten. Hier kom je op adem. Regelmatig vinden hier tentoonstellingen met of onder een thema plaats. Dit jaar wordt het “Bien bronzé”. En dit niet zomaar…..

 

Deelnemende artiesten zijn Al Balis, Beg-Tsé en Mehdi Khammal. De zomer, de vakantie associëren we met “bronzé”, bruinen. Mensen nemen de tijd en hebben aandacht voor de mooie bruine tinten op het lichaam. De spankracht van de vorm en de zeggingskracht van de vormentaal wijzigen immers sterk door die kleur verandering.

 

Toch hebben heel wat mensen het moeilijk met de iets bruiner getinte mensen rond zich! Gezien ook in de beeldhouwkunst het gebruik van bruintonen en het in brons omzetten (bronzen) van vormen essentieel is, werd dit het thema voor de expo. Zowel het onderzoek van de invloed van kleur op de vorm als het inhoudelijke aspect van 'bruin' worden verbeeld. 

 

De expo “Bien bronzé” in de “Tuin der Onlusten” Klutsstraat 24 1652 Alsemberg, kan bezocht worden tijdens de weekends 24 en 25/8, 31/8 en 1/9, 7/9 en 8/9 en 14/9 en 15/9, telkens van 11u tot 18u. Ook op afspraak gedurende deze periode. Hou er rekening mee dat “De Tuin der Onlusten” enkel op de opendeurdagen wordt opengesteld voor het publiek. “Bien bronzé” mag je zeker niet missen!

 

Informatie: Al Balis 0486/806.448, albalisartiest@gmail.com, facebook: al balis, www.tuinderonlusten.blogspot.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 aug 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 09 feb 2020

archief