BEERSEL September is Chiro maand in Huizingen - Chiro Ringo bestaat 75 jaar

BEERSEL September is Chiro maand in Huizingen - Chiro Ringo bestaat 75 jaar

Editiepajot_bart_devill___chiroringo_groepsfoto
ingezonden foto
 

 Chiro Ringo Huizingen, niet meer weg te denken in de gemeente, bestaat ondertussen al even, sinds 1944 om precies te zijn. Dit wil men niet onopgemerkt laten voorbij gaan, daarom wordt een goed gevuld feestweekend georganiseerd ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan.

Dit jubileum feestweekend vindt plaats van vrijdag 20 t.e.m. zondag 22 september in een grote tent aan zaal Centrum in Huizingen. Er wordt niets aan het toeval over gelaten om er een geslaagd weekend van te maken: tal van animatie, muziek en gezelligheid.

Wat mag je zoal verwachten? Op vrijdag wordt het weekend opgestart met een Ringo Afterwork. Je kan er gezellig komen bijpraten met (Chiro)vrienden van vroeger tot nu. Om de nostalgie nog meer naar boven te halen, gaat er om 21u een fakkeltocht door de straten van Huizingen. Iedereen is welkom. De streekbierenbar zal bovendien de hele tijd geopend blijven.

Op zaterdag vinden er activiteiten plaats voor jong en oud. Om 14u opent het kinderdorp, met onder andere een springkasteel, schminkstand en tal van leuke kinderanimatie.
De sportievelingen kunnen om 15u deelnemen aan de allereerste Ringo Run, een gezellige jogging met een afstand van 7 km. De start en aankomst vinden plaats aan de chirolokalen. Voor de hongerigen wordt er vanaf 17u een heerlijke BBQ aangestoken.  Je kan eveneens de hele dag terecht in de tent voor een lekkere verfrissing of hamburger. 's Avonds zorgen optredens van Lobstar en De Ambissadeurs voor extra sfeer, om nadien de beentjes los te gooien op de retrofuif, met niemand minder dan dj’s Pascal Braeckman, Surrender2Bass & Atomic.

Op zondag staan de leden en nieuwe leden centraal, want dan vindt de  jaarlijkse startdag. Plaats. Vanaf 13u kan iedereen zich inschrijven voor het komende Chirojaar. Om 14u volgt dan het grote startdagspel, waarbij iedereen kan kennis maken met de leiding voor het komende jaar.  Afgesloten wordt met een lekkere pannenkoek en een babbeltje . Info en inschrijvingen:  https://75jaar.chiroringo.be  .

                

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 sep 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 14 jul 2020

archief