Sportraad BEERSEL zoekt kandidaten voor raadgevend team

Sportraad BEERSEL zoekt kandidaten voor raadgevend team

Editiepajot_bart_devill___co__rdinatieteam_sportraad_beersel
ingezonden foto
 

 Het coördinatieteam van de gemeentelijke sportraad Beersel is op zoek naar kandidaten voor een raadgevend team in verband met het erkenningsreglement voor sportverenigingen. Het erkenningsreglement wordt in Beersel onder de loep genomen en iedereen die ook maar iets met sport heeft te maken is welkom, de gemeentelijke sportraad hoort graag uw mening. Paul Hanssens van het coördinatieteam: “Kom ons raadgevend team versterken, je moet je niet engageren voor maanden of jaren, gewoon 3 maal mee rond de tafel zitten, in het bezoekerscentrum de Lambiek op: maandagen 18 november en 9 december 2019 en 3 februari 2020, telkens om 19u.

Ga vóór 30 september 2019 naar www.beersel.be/raadgevendteam en schrijf je in!” Meer info: gemeentelijke sportdienst Beersel 02 359 17 31.

Het coördinatieteam van de sportraad werd aangesteld door het college van burgemeester en schepenen. Tot de functie van het coördinatieteam hoort o.m. het aansturen en bewaken van de deskundige wettelijke werking van de sportraad, coördinerend en stimulerend werken, raadgevers oproepen en samenroepen, kenbaar maken van de werking van de sportraad bij de Beerselse bevolking en sportorganisaties, enz…

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 sep 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 07 aug 2020
Hugo Devillé | 14 jul 2020

archief