BEERSEL Seniorenfeest Beersel werd eens te meer een succes

BEERSEL Seniorenfeest Beersel werd eens te meer een succes

Editiepajot_bart_devill___seniorenfeest1
foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___seniorenfeest2
foto Bart Devillé
 

 Maandag 16 en dinsdag 17 september organiseerde de Seniorenraad van Beersel zijn jaarlijks Seniorenfeest in CC de Meent. Gezien het aantal seniorenverenigingen en individuele senioren in de gemeente, werd het seniorenfeest ook dit jaar een tweedaagse.

Maandag 16 september waren de genodigden: OKRA Beersel, OKRA Alsemberg, Zennehart, Jasmina, WZC Qualy, serviceflats JUVO, Individuele senioren en eregenodigden.

Dinsdag 17 september:  OKRA Dworp, OKRA Huizingen, WZC De Ceder, OKRA Lot, Senioren voor senioren, Individuele senioren en eregenodigden.

De Seniorenraad zorgde ook dit jaar voor een seniorenfeest om “U” tegen te zeggen. Wat kregen de aanwezigen , naast een broodmaaltijd op hun bord?  Een gevarieerd showprogramma met Luc Caals, Vanessa Chinitor en De Stardancers. Nadien dan de broodmaaltijd afgerond met een dansavond.

Zowel maandag als dinsdag werden ook de oudste dame en heer in de bloemetjes gezet. Zaterdag ging bij de dames het bloemstuk naar de 96-jarige Madeleine Bouchout die in WZC Zennehart verblijft en bij de heren de bierkorf naar Pierre Cramers(96) die nog zelfstandig in Alsemberg woont.

De hoofdvogel werd wel afgeschoten dinsdag door Lenonie “Nieke” Peetroons uit Dworp, ook de oudste dame van Beersel, die op 20 september 106 wordt. Oudste aanwezige heren dinsdag waren Leonard Wastiau(96) van Huizingen en Hendrik Vanderlinden(95) die in WZC De Ceder verblijft.

Het seniorenfeest ging ook dit jaar gepaard met een hobbytentoonstelling, georganiseerd door de Seniorenraad in de foyer van CC de Meent. Opvallend nu was niet alleen het stijgend aantal deelnemers aan deze tentoonstelling,  maar ook meer belangstelling en aandacht voor het seniorenfeest. 

 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 sep 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 02 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 30 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020

archief