BEERSEL Belgisch toptalent komt naar CC de Meent

BEERSEL Belgisch toptalent komt naar CC de Meent

Editiepajot_bart_devill___ccdemeent
foto Bart Devillé
 

Voor de volgende dagen en weken loont het meer dan de moeite om de programmatie van CC de Meent eens te meer nader te bekijken. Wat gedacht van girlpower en Belgisch toptalent, de museumbus die nog eens zijn stelplaats verlaat en de films in de kijker?......van Lieve Blancquaert met Birth day, Wedding day en Last day, waren de afgelopen jaren een overdonderend succes. Een onvergetelijke expo/wereldreis, gezien door de scherpe blik van een bijzondere reizigster. In de namiddag wordt de tocht vervolgd naar het Film Fest Gent om te genieten van de prachtige documentaire over Luciano Pavarotti.

En ook: Girlpower in CC de Meent… Zaterdag 12 oktober om 20u15 niemand minder dan Axelle Red met haar nieuwe Electro Acoustic Tour.

Donderdag 17 oktober om 20u15 is het dan Zap Mama aan de beurt, ongetwijfeld een van de strafste vrouwelijke Belgische artiesten.

En nog meer toptalent van bij ons. Tien jaar na de dood van Marc Moulin bundelen de topmuzikanten van Placenta de krachten om de fantastische muziek van Marc Moulin opnieuw leven in te blazen. Wat heeft België met Buckley en Buckley met België? Dat kom je allemaal te weten in  Slow Pilot Plays Jeff Buckley een live rockumentary: een concert, doorweven met verhalen, video’s en interviews. Dit alles zaterdag 19 oktober om 20u15.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 okt 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 09 feb 2020

archief