BEERSEL Brassband Alsemberg brengt gevarieerd aperitiefconcert

BEERSEL Brassband Alsemberg brengt gevarieerd aperitiefconcert

Editiepajot_bart_devill___brassband_alsemberg
foto Bart Devillé
 

Jaarlijks nodigt Brassband Alsemberg de muziekliefhebbers uit voor een aperitiefconcert in CC de Meent te Alsemberg. Telkens gaat het ook om een thematisch concert. Dit jaar wordt de kaart getrokken van de stoere, maar soms ook vertederende rockmuziek. “Rock & Brass& vindt er plaats op zondag 20 oktober om 11u. De muzikale leiding is in handen van Wim Stas.

Het programma voorziet een selectie voortreffelijke bewerkingen voor brassband van hoogtepunten uit de rockmuziek met onder meer Queen, The Eagles, Europe, The Who, Barry Ryan, Chrystal Gayle, en John Miles. En hier blijft het niet bij. Drummer Pierre en zijn leerling-assistent Kevin zorgen voor een stevige beat. Peter Savenberg zal met zijn voltallige cornetsectie meeslepende songs uit het klein koper toveren. Ook ruige rockklassiekers met een verfijnd aperitiefje … moeten kunnen!

Voor de tweede keer op rij zullen enkele nummers worden gezongen door plaatselijk Alsembergs talent. Pieter Van Leuven was onlangs nog op het podium met 50 Jaar Komma.

Kaarten in voorverkoop kosten 10 euro, aan de kassa betaal je 12 euro (kinderen jonger dan 12 jaar krijgen gratis toegang).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 okt 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 09 feb 2020

archief