BEERSEL Vriendenkring blijft Rwandese bevolking steunen

C21

BEERSEL Vriendenkring blijft Rwandese bevolking steunen

Editiepajot_bart_devill___krisbaert
ingezonden foto
 

 Vijfenzestig  jaar al zet de vriendenkring zich in om het werk van Zuster Rachel in Rwanda financieel te begeleiden en te steunen. De vriendenkring naar haar genoemd heeft haar de belofte gedaan de  Rwandese bevolking met veel enthousiasme te blijven steunen, ook na haar overlijden . Om die steun te realiseren, organiseert de Vriendenkring op 26 oktober 2019 om 16.00 uur een gezellig

“Samen voor Rwanda”-etentje in de foyer van cultuurcentrum de Meent. Gemeenveldstraat, 34 te Alsemberg, met het volgende aanbod: Aperitief, Rundscarpaccio-parmazaanschilfers-roquette , Varkenshaasje met groenten en gratin dauphinois om af te ronden met Moëlleux.

 

Na dit etentje vindt er in de concertzaal van C.C. De Meent een optreden plaats van Kris Baert en dochter Saartje met live orkest. Een hartverwarmend concert met eigen liedjes èn werk van legendes uit de Nederlandstalige Kleinkunst. U wilt deze avond niet missen?  Hoe inschrijven?  Hoe dan ook moet uw betaling geregistreerd zijn voor 20.10.2019. Via cc de Meent, zowel voor het etentje als voor het spektakel of enkel het spektakel  : de betaling gebeurt via cc de Meent, via de vriendenkring uitsluitend voor het etentje.

Uw betaling op rekening  nr  BE 52 3630 0254 8009 met vermelding van het aantal volwassenen/kinderen geldt als inschrijving. De prijs voor het etentje bedraagt 35€ voor volwassenen, 15 € voor kinderen tot 12 jaar. De prijs voor het optreden bedraagt 18 €.

 

Na het dessert worden naar goede gewoonte, tombolalotjes aangeboden en zoals altijd is er een overvloed aan prijzen. De opbrengst van deze avond gaat integraal naar de werking in Rwanda. In samenwerking met de zusters, wil de vriendenkring volgende projecten dringend realiseren: Uitbreiding gehandicaptencentrum in Muganza, aanschaf vervoermiddel Mibilizi en opvolging en instandhouding van de bestaande projecten.

Zoals steeds kan de  vordering  van de werken gevolgd  op de website van de vriendenkring

www.vriendenkring-zuster-rachel.be .

 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 07 jun 2021
Marc Sluys | 04 jun 2021
Hugo Devillé | 04 jun 2021

archief