Veerle Leroy neemt ontslag uit de gemeenteraad van BEERSEL.

Veerle Leroy neemt ontslag uit de gemeenteraad van BEERSEL.

Editiepajot_bart_devill___veerle
Veerle Leroy neemt ontslag.
 

Groen maakte de twee laatste legislaturen in Beersel deel uit van de meerderheid maar belandde in 2019 op de oppositiebank ondanks de goede verkiezingsuitslag. Veerle Leroy was van 2013 tot en eind 2018 schepen voor Groen in Beersel en zette de laatste gemeenteraadsverkiezingen  met 965 voorkeurstemmen de derde beste persoonlijke score neer in Beersel. Haar inzet als schepen werd bijzonder gewaardeerd. Toch neemt ze na 10 maanden, omwille van persoonlijke redenen ontslag uit de gemeenteraad.

Veerle Leroy: “Ik ben bijzonder graag schepen van Beersel geweest. Met mijn fiets doorkruiste ik dagelijks de ganse gemeente om de vinger aan de pols te houden. Het contact met de Beerselaars, de zoektocht naar alledaagse problemen (afval, overhangende takken, foutparkeerders, …), mijn luisterend oor, mijn gedrevenheid en full-time inzet bij het opzetten en opvolgen van de vele projecten … Het was echt door en door mijn ding. Ik deed het met hart en ziel voor ALLE Beerselaars.“ 

Maar die drukke jaren en een aantal persoonlijke ervaringen hebben ook ongelooflijk veel energie gevergd en ik ben toe aan rust. Daarom heb ik in alle sereniteit besloten om voorlopig een punt te zetten achter al mijn publieke mandaten. Ik heb onze nieuwe  gemeenteraadsleden het laatste jaar nog de knepen van het vak geleerd en kan de Groene fakkel nu met een gerust hart doorgeven aan de volgende generatie. De voorbije maanden heeft Groen Beersel trouwens reeds stevig oppositie gevoerd. Achter de schermen blijf ik de uitgebreide ploeg van Groen Beersel in elk geval actief verder coachen. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 okt 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 03 jul 2020

archief