BEERSEL - Lots duo rekent op uw steun

BEERSEL - Lots duo rekent op uw steun

Belgian_s_got_talent
 

Vrijdag 8 november om 20u40 zullen 2 jonge danseresjes uit Lot, namelijk Ann-Sophie Vanden Driessche en Maya Ben Hamam de spits afbijten van de tweede liveshow van Belgiums Got Talent. Ze dansen als eerste act in een geweldige show. De andere acts zijn van een zeer hoog niveau, dus de meisjes hopen op jullie stem om hen in de finale te krijgen.

Beide danseressen zijn 11 jaar oud en als van in de kleutertijd beste vriendinnen. Elke vrije seconde spenderen ze in de danszaal. Ze hebben een zeer groot talent, maar daar bovenop trainen ze heel erg veel om hun techniek te verfijnen. Ze genieten van elk moment op het podium, dus ze hopen dat er nog een finale zal volgen.

Hiervoor hebben zij jullie nodig. Stem deze avond na de liveshow, tussen 22.30 uur en 00.00 uur, op deze meisjes via sms: stuur nummer 1 naar 6677 of via vtm.be: registreer en stem.

“Wat de danseresjes tot nu toe hebben gepresteerd is ongelooflijk, nu hebben we jullie hulp nodig om nog verder te geraken”, aldus Leentje Blykers, hun dansjuf en choreografe.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2019
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 03 jul 2020

archief