BEERSEL - De Lambiek: vernieuwde werking vanaf 2020

BEERSEL - De Lambiek: vernieuwde werking vanaf 2020

Desktop_001
©Gemeente Beersel Bezoekerstijden worden voortaan beperkt in De Lambiek
 

In januari 2020 begint voor De Lambiek in Alsemberg een nieuw werkjaar. Voor het biercentrum wordt het een jaar met heel wat veranderingen en nieuwe uitdagingen.

 Niet alleen wordt er momenteel druk gewerkt aan de aanleg van het nieuwe park de ‘Alsembergse Beemd’ waardoor De Lambiek in een unieke  groene parkomgeving komt te liggen. Alles wordt ook in het werk gesteld om De Lambiek naast als  een toeristisch biercentrum uit te bouwen als locatie voor zakelijk toerisme en bierevents. Dit doet De Lambiek niet alleen, maar in samenwerking met partners die hiervoor de nodige expertise in huis hebben.

In mei 2011 opende het Bezoekerscentrum De Lambiek zijn deuren. Sinds deze opening is er echter op het vlak van biertoerisme veel gewijzigd. Meerdere Lambiekbrouwerijen hebben sinds 2011 eigen bezoekersruimtes ingericht en hebben met succes op eigen kracht initiatieven in het kader van biertoerisme uitgebouwd. Deze evaluatie was de aanleiding om het in De Lambiek over een andere boeg te gooien.

 De Lambiek is niet langer een permanent bezoekerscentrum. Het Biercentrum De Lambiek zal nog vrij kunnen bezocht worden op vooraf bepaalde data en tijdens georganiseerde biertours en bierevents. Ook bezoeken op reservatie blijven mogelijk. Meer informatie en de openingsdata kan u terugvinden op de website www.delambiek.be en op de facebookpagina van De Lambiek.

 Het toerismekantoor, dat gevestigd is in De Lambiek, staat de toerist met raad en daad bij en dit van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 12u en van 14 tot 16u30. Via de website www.visitbeersel.be kan u 7 op 7 alle info terugvinden over het toeristisch aanbod.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2020
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 03 jul 2020

archief