BEERSEL - Flashback naar de jaren zestig met The Fortunate Sons

BEERSEL - Flashback naar de jaren zestig met The Fortunate Sons

Ccr_2019_fortunate_sons_1_-_fotograaf_wim_lanser
Ingezonden foto © Wim Lanser
 

Proud Mary, Who'll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You,... het is slechts een kleine selectie uit een lange rij onverwoestbare klassiekers die donderdagavond in CC de Meent de revue passeerden. Met de muziek van The Fortunate Sons, tribute-band rond Creedence Clearwater Revival, werden de jaren zestig opnieuw weer even heel actueel.

 

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd. De Amerikaanse band The Fortunate Sons uit Chicago zette in CC de Meent een zeer authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon neer aan het legendarische C.C.R. Met de elektrische gitaren in de hand speelden de heren van The Fortunate Sons in Alsemberg de pannen van het dak. De Amerikanen hadden er duidelijk zin in, zo bleek ook uit de oproep aan het publiek om mee te dansen en te swingen. Wie erbij was kreeg 120 minuten lang een echte  ‘trip down Memory Lane’ voorgeschoteld.

 

Later dit voorjaar pakt het cultuurcentrum o.a. nog uit met de meest authentieke Bowie-tributeshow The Bowie Collective (29 februari) en de muzikale legendes van het Britse artpop-vijftal 10CC (30 april). Snelle beslissers kunnen nog een ticket bemachtigen via www.demeent.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 03 apr 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 27 mrt 2020
Hugo Devillé | 26 mrt 2020

archief