BEERSEL Jeugd van Weredi Lot speelt “Pretpark BARST”

C21

BEERSEL Jeugd van Weredi Lot speelt “Pretpark BARST”

Editiepajot_bart_devill___jeugd_weredi
Foto Bart Devillé
 

De jeugdafdeling van het Koninklijk Toneelgezelschap Weredi Lot komt weldra terug op de planken, nu met een prachtige vertoning van een hedendaags verhaal: “Pretpark BARST” naar “De geest van het pretpark” van Fons Vinck, in een regie van Sonja Bosmans, geassisteerd door Enzo Vandervelde. De vertoningen vinden plaats in CC de Meent te Alsemberg op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari om 20u en zondag 16 februari om 15u.

Over het stuk: De Weredi-jeugd verheugt zich op een heerlijk en spannend kamp. Dat laatste zit er echter vlugger aan te komen dan ze denken…. Ze komen terecht op een verlaten en wat lugubere plek. Het is een uitgebrand pretpark. Tussen de verkoolde wrakstukken vinden ze een fluit die wonderwel de brand heeft doorstaan. Als één van de jongens op het instrument blaast,  begint voor hen een mysterieus avontuur. De Koning, Dame Fortuna, de boer en de vier azen van het kaartspel verschijnen en vertellen wat er gebeurd is. Natuurlijk willen de jeugdige kampeerders het geheim ontsluieren en desnoods de confrontatie met de geest aangaan. Een geheimzinnige zigeunerin, een ziek meisje en een groep nachtduivels zullen hun pad kruisen zonder nog te praten over de geest zelf……

Brengen ”Pretpark BARST” mee tot leven: Lana Boespaep, Emily Clavel Hernandez, Stan De Backer, Merel De Beir, Julia De Brabander, Sarah De Hertog, Timon Denayer, Finn De Pauw, Gust en Thor Dries, Merel en Robbe Grenson, Marieke en Margo Guillaume, Soetkin Hessens, Fiona Kellaert, Nona Kestermont, Zoë Lagneau, Febe en Jente Lesschaeve, Arthur en Louise Lots, Charlotte Ophals, Nermine Malkawi, Mika Panis, Anaë Perdu, Yarno Pillet, Jonathan Purslow, Milly en Lucas Robinson, Lina Shala, Andries Struelens, Maïté en Maud Thoré, Eva en Thibau Vander Eeckt, Kenzo Vandervelde, Marion Vanhollebeke, Eva Vanvolsem, Ellen Vercammen, Joline Wastiau en Yde Witterzeel.

Kaarten zijn te koop bij spelers en bestuur, of via: www.toneelweredi.be of jan.zelck@telenet.be of telefonisch via 0476/44.56.94 .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mei 2023
Hugo Devillé | 08 mei 2023
Bart Devillé | 08 mei 2023

archief