BEERSEL WZC Zennehart blijft bewoners verwennen

BEERSEL WZC Zennehart blijft bewoners verwennen

Zzz_hugo_devill__

In WZC Zennehart wordt alles in het werk gesteld om te beletten dat de bewoners zich vervelen in eze Corona tijden. Zo kon men al rekenen op de hulp en medewerking van o.m. Roularta, het platform van de gemeente Beersel beersel.helpt@beersel en heel wat vrijwilligers.

Teamleader Care Ann voorziet de mensen van een nieuw kapsel, de gloednieuwe ergotherapeute Anna zorgt via facetime voor regelmatig contact tussen de bewoners en hun familie. Nieuw is dat elke week gedurende 3 dagen een vast aantal bewoners van WZC Zennehart kunnen genieten van een middagmaal in de cafetaria.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met “de social distance “ en het ontsmetten van de handen. Dit initiatief werd door iedereen enthousiast onthaald. Even de benen strekken met een hapje en een babbel is een aangename afleiding voor de bewoners in deze moeilijke tijden. Ook wordt er dank zij de weergoden, elke dag gezorgd voor een korte wandeling op het ruime terras. Intussen doen ook de gang animaties hun werk. De sfeer zit er goed in in Zennehart!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 02 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 30 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020

archief