Vzw Levenslust is Soroptimist Club BEERSEL erg dankbaar

Vzw Levenslust is Soroptimist Club BEERSEL erg dankbaar

Editiepajot_bart_devill___levenslust_dankt
foto Bart Devillé
 

Soroptimist International is een NGO en heeft Levenslust vzw al meermaals zowel financieel als met praktische zaken ondersteund . De acties van Club Beersel zijn erop gericht de levensomstandigheden van kinderen en vrouwen in het algemeen te verbeteren en dit zowel op lokaal, als nationaal, als internationaal vlak.

VZW Levenslust MFC is een organisatie voor jongeren met een lichte mentale beperking en/of gedrags- en/of emotionele stoornissen. De nood werd dan ook hoog om 50 kinderen ontspanning en spelplezier te geven vermits ze tijdens de coronamaatregelen niet naar huis kunnen en zij momenteel ook niet naar school gaan. Voor de begeleiders was het niet evident om de nodige ontspanningsinfrastructuur te vinden die financieel haalbaar is. Soroptimist Club Beersel hoorde hierover en besliste zijn steentje bij te dragen, een oproep op Facebook werd een ongelooflijk succes:  veel mensen uit de omgeving waren bereid speelgoed, boeken, spelletjes, fietsen, trampolines, steps, glijbaan etc… te schenken.

De solidariteit van de mensen was enorm. Daarom willen de kinderen en alle medewerkers van Levenslust vzw de leden van Soroptimist , allemaal hartelijk bedanken voor de steun.

De mensen van vzw Levenslust willen langs deze weg dan ook alle mensen bedanken die ons toelaten een betere ontspanningsinfrastructuur op te zetten voor de kinderen van VZW Levenslust. Wij kregen vele leuke dingen om de kinderen in deze moeilijke tijd, fijne momenten te bezorgen. De organisatie had ook enorme nood aan beschermingsmateriaal. Soroptimist Club Beersel aarzelde niet en ging op zoek naar o.a. maskers. Na wat zoekwerk hebben ze een CEO  gevonden die het hart op de juiste plaats had en niet aarzelde om 200 maskers van zijn firma Mondo Chemicals te schenken. We willen hem bijzonder bedanken.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 03 jul 2020

archief