BEERSEL Luk Lerminiaux lanceert Pop-Up Frituur De Nering

BEERSEL Luk Lerminiaux lanceert Pop-Up Frituur De Nering

Editiepajot_bart_devill___luk_en_inge
foto Bart Devillé
 

Brasserie De Nering in Beersel zit nog, naar eigen zeggen- “niet in de puree, maar we blijven in de patatten” -  en dank zij een creatieve Luk Lerminiaux werd Pop-Up Frituur De Nering een feit op de Nering 60 in Beersel. Of van de nood een deugd gemaakt in deze Corona tijden.

Luk stak van wal met Brasserie De Nering op 1 april 2018 en onmiddellijk met een uitgebreide kaart van croque, pasta, salades, stoofvlees, balletjes tot rundsmignon en entrecôte. Iedere dag een dagschotel en tevens steeds suggesties. En toch was het niet het ideale moment met werken in de onmiddellijke omgeving. Wie met zijn of haar collega’s iets wilde komen drinken, dit kon in het loungegedeelte of aan de bar. Op de verdieping is er ook een zaaltje en op het gelijkvloers het gezellig terras. Toch wisten Luk en zijn team er een succesverhaal van te maken. En dan kwam… het Corona virus en moest ook Brasserie De Nering de deuren sluiten. Luk: “ Ik panikeer niet gauw en wachtte wat af, niemand wist hoe lang het allemaal ging duren. Maar we zitten er nog mee. Ik besloot dan toch “mee te doen”, immers de rekeningen en andere facturen moesten worden betaald. Ik koos echter niet voor de klassieke “take away” gerechten, maar wel voor Pop-Up Frituur De Nering, een eerste Pop-Up Frituur in de regio. “

Hoe het werkt?  Men kan elke werkdag tussen 17u en 21u30 lekkere frietjes bestellen via tel. 02/377.28.87. Afhaal uur wordt meegedeeld bij reservatie. Zo moet men niet in de file aanschuiven. In het aanbod: friet(vergezeld van o.m. stoofvlees, vol au vent, balletjes in tomatensaus), snacks(brochetten, kroketten, Ardeense satés, e.a.), burgers(huisgemaakte e.a.) en drank. Vanaf volgende week wordt er ook met suggesties gewerkt.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mei 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 03 jul 2020

archief