BEERSEL ontdekken al wandelend en fietsend

C21

BEERSEL ontdekken al wandelend en fietsend

Beersel_wandelgemeente
 

Beersel een wandelparadijs en een fietsparadijs, men heeft de keuze te over om de Beerselse natuurpracht te voet of met de fiets te ontdekken. Er zijn niet alleen verschillende bewegwijzerde themawandelingen, maar ook enkele knooppunten van het fietsnetwerk van Vlaams Brabant. Deze routes zijn eveneens duidelijk bewegwijzerd. Wat de verschillende themawandelingen betreft, deze brengen je langs interessante en mooie bezienswaardigheden. Zo is er de Zennewandeling(4,3 km), Herisemwandeling(7,3km), Kesterbeekwandeling (7,3km, Dworpwandeling (9,5km), Lambiekwandeling(16 km) en het Natuurleerpad De Rode Ridder. Wat het fietsen betreft heb je 3 aparte routes voor met de mountainbike, de Herman Teirlinckroute 26 of 45 km),  de Lambiketour(33 km), de Geuzeroute en de Gordelroute.

 

Zowel de wandelaars als de fietsliefhebbers worden niet aan hun lot overgelaten. Bij Visit Beersel vind je gratis wandelfolders, meer informatie, de kaart van het knooppuntennetwerk en nog andere fietsfolders. Nieuw is ook de Zomerinbeersel Uitdaging. Gedurende de zomermaanden lokt Visit Beersel iedereen uit zijn/haar kot. Meer info: www.visitbeersel.be en tel. 02/359.16.36.

 

Wie in Beersel ook niet worden vergeten zijn de joggers en jogsters. De bewegwijzerde loopomloop in de beemd te Huizingen telt twee lussen in een groene omgeving, met voor elke loper wat wils. Er is een looplus van ongeveer 860 m en eentje van ongeveer 1.350 meter met verlichting. Vertrekken kan je onder andere aan de parking van het  sportstadion O.Van Roy. Meer info: www.beersel.be/looproutes 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief