E-boeken lenen op je eigen toestel bij Bib Beersel

E-boeken lenen op je eigen toestel bij Bib Beersel

Bibliotheek_beersel
 

E-boeken lenen op je eigen toestel bij Bib Beersel 

 
Beersel- In bib Beersel kunnen leners vanaf nu e-boeken lenen op hun eigen toestel. Samen met de bibliotheekleden van 165 andere openbare bibliotheken in Vlaanderen en Brussel vinden ook de Beerselse leners vanaf nu e-boeken terug in de online catalogus.
Via het platform CloudLibraryLeners kunnen telkens 2 e-boeken lenen en elk boek maximaal 6 weken houden. Over boetes hoeven ze zich geen zorgen te maken, want na 6 weken verdwijnen de titels automatisch van het toestel. Leners melden zich aan met hun Mijn Bibliotheek-profiel om e-boeken te lezen op tablet, smartphone, computer en de meest courante e-readers zoals Kobo, Tolino en Vivlio.
 
Tussen de ruim 2.500 titels vinden volwassen leners voornamelijk Nederlandstalige literaire en populaire romans, toegankelijke non-fictie, aangevuld met een beperkt aanbod Engelstalige werken. De meerderheid van Vlaamse Uitgevers zette haar schouders onder het platform. Er wordt voortdurend gebouwd aan een kwaliteitsvolle, diverse collectie, die inspeelt op de vraag van het publiek. Hierbij ligt de klemtoon op aantrekkelijke, vlot leesbare fictie met plaats voor spannende en romantische boeken, literaire romans en populaire non-fictie. De dienst wordt aangeboden met het CloudLibrary-platform en is een samenwerking tussen Cultuurconnect, Standaard Boekhandel en Bibliotheca. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2020
Bart Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 okt 2020

archief