BEERSEL Art Valley gaat tentoonstellen in Herisem

C21

BEERSEL Art Valley gaat tentoonstellen in Herisem

Editiepajot_bart_devill___herisem
foto Bart Devillé
 

 

 
De Herisem-site (Fabriekstraat 20 Alsemberg) is al vele jaren bij menig kunstenaar en wandelaar bekend als schilderachtig plekje. Er werden  niet alleen schilderijen en andere tekeningen van gemaakt, er vinden het hele jaar door ook allerhande activiteiten en andere evenementen plaats.
Voor het eerst dit jaar mag men er van 16 t.e.m. 18 oktober 11 gepassioneerde kunstenaars ontvangen op een tentoonstelling georganiseerd door galerij “Art Valley” uit Herne. Stellen hun werken tentoon: Nadine Ackermans, Emmanuel Bellemans, Danny Boterdael, Kaatje Grauls, Gaétano Grisafi, Patrick Jacquemijns, Luc Van Ruysevelt, Sonja Segers, Marie-Esther Verheyen, Liliane Van der Elst en Anne-Marie Van der Vennet. Vernissage 16 oktober, al de deelnemende kunstenaars zullen aanwezig zijn, maar er zal geen drank geserveerd worden. Mondmasker is verplicht en er zal ook rekening worden gehouden met verdere Corona-voorschriften. De tentoonstelling kan worden bezocht: 16/10 van 19 tot 22u, 17/10 van 16 tot 21u en 18/10 van 13 tot 18u.
 
Sinds een aantal jaar verzorgt HER Events, het bedrijf van Nathalie Winderickx, alle feesten, seminaries en evenementen op Herisem, die geen kinderactiviteiten zijn. Nathalie: “Eigenlijk werk ik zelfstandig onder HER Events voor Herisem, maar naar de klanten toe zijn we 1 bedrijf. Herisem is het uithangbord, HER Events maakt offertes en facturen. Het belangrijkste is dat wij op Herisem naast museum, en kinderactiviteiten ook feest- en seminariezalen hebben en uitbaten. Klanten kunnen zalen huren met of zonder catering. Er mogen geen dansfeesten doorgaan, maar dat wil niet zeggen dat wij geen leuke feesten organiseren. We hebben ondertussen al een paar trouwfeesten mogen organiseren en dat was zeer leuk en gezellig! Ook familiefeesten, babyborrels, teambuildings, bedrijfsdinners,... worden bij ons georganiseerd. Het aspect kunstgalerij is een leuke extra voor onze site! Het oorspronkelijke doel van HerisemArt, onze laatste gerestaureerde zaal en parel op onze site! We willen klanten in een familiaal en warm karakter ontvangen. “ En Nathalie wil nog kwijt: 
“Floreren tijdens Corona is inderdaad niet simpel. Privéklanten blijven momenteel nog weg, maar bedrijfsklanten komen wel terug buiten. Zeker nog niet de massa, maar beetje bij beetje. Het lijkt wel of alles terug moet opgebouwd worden. Het is ook zoeken naar nieuwe manieren van werken want Corona legt ons een boel regels op, maar 'gezondheid gaat voor'! “ 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 10 sep 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief