Beersel verlengt lidmaatschap Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei

Beersel verlengt lidmaatschap Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei

Editiepajot_bart_devill___cultuurregios_pajottenland_zennevallei
ingezonden foto
 

 Op de jongste gemeenteraad van Beersel werd het lidmaatschap met Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei goed gekeurd en verlengd. Ook de statutenwijziging kreeg de zegen van de raad.

 
Voor enige toelichting zorgde schepen Elsie De Greef(N-VA): “De projectvereniging ‘Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei’ werd opgericht voor de periode 02/12/2009 tot 31/12/2014. De projectvereniging werd een eerste keer verlengd van 01/01/2015 tot 31/12/2020. En wordt nu voor een tweede keer verlengd van 01/01/2021 tot 31/12/2026. “ Het doel van  Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei? De Cultuurregio versterkt kwalitatief de leefomgeving in de regio Pajottenland & Zennevallei aan de hand van haar culturele werking.
Draagt bij aan een open, participatieve en duurzame samenleving.  Definieert cultuur als de duurzame impact van de mens op zijn leefomgeving, gisteren, vandaag en morgen. Elsie De Greef: “
Voor wie werken we?  De cultuurregio bestaat voor de bevolking van onze regio. We bereiken hen als facilitator via tal van lokale actoren zoals heemkringen, CC’s, bib’s, netwerkpartners, lokale besturen en anderen.”
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 okt 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 20 nov 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief