BEERSEL - Twee feestjes stilgelegd

BEERSEL - Twee feestjes stilgelegd

Editiepajot_logo_politie_200p

Afgelopen weekend werden er ook in de zone Zennevallei feestjes stilgelegd. Een eerste feestje waar rijkelijk alcohol vloeide, betrof een feestje in Alsemberg. Zo’n 20 personen werden er aangetroffen zonder mondmasker en zonder de nodige afstand. Enkele personen poogden alsnog zich te verstoppen, maar tevergeefs. In totaal werden 20 processen-verbaal opgesteld voor het niet naleven van de coronamaatregelen. Een tweede feestje had plaats zaterdagnacht en betrof een verjaardagsfeestje in een woning in Dworp. Hier werden nog eens vijf processen-verbaal opgemaakt. 

 

Hoe verleidelijk en hoe erg we er ook naar snakken, een feestje in huis met meer dan 1 knuffelcontact kan niet. Heb je toch absoluut iets te vieren? Probeer het dan eens digitaal. Of organiseer een activiteit buiten met maximaal vier personen. Ook het mondmasker wanneer je de afstand van anderhalve meter niet kan respecteren, is verplicht. En als je op stap gaat, zorg dan tevens dat je voor 00.00 uur terug in huis bent.

 

Op zoek naar alternatieven

Het is geen lachertje. We zitten nu al meer dan acht maanden opgesloten in ons kot en onze sociale contacten zijn sterk beperkt. Creatief zijn is dus meer dan ooit de boodschap. Een bezoek achter het raam, een digitaal gesprek via Teams, Zoom of andere sociale platformen, ... Voor de komende feesten zijn er ook tal van alternatieven op de markt, zoals een digitale kerstquiz, samen digitaal een kerstdiner maken, de partybox met online fuif en live disco, ...

 

Onze boodschap: hou het coronaproof en veilig! En wij hopen alvast op een vlotte overgang naar het nieuwe jaar zonder onaangename verrassingen en processen-verbaal!

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2020
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 26 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Hugo Devillé | 12 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief