BEERSEL - Orfeus lanceert idee cursus muziekgeschiedenis

BEERSEL - Orfeus lanceert idee cursus muziekgeschiedenis

Editiepajot_bart_devill___orfeus_academie
ingezonden foto
 

 Academie Orfeus Alsemberg onderzoekt om vanaf volgend schooljaar een kortlopende cursus muziekgeschiedenis in te richten. Het zou gaan om 2 uren per week en dit gedurende 3 jaar. Voor wie deze cursus bestemd is? Voor elke muziekliefhebber vanaf 18j, voorkennis is niet vereist, men hoeft geen instrument te bespelen al mag dit uiteraard. Véronique Rubens zal de leerkracht zijn. Véronique Rubens studeerde Romaanse filologie en piano. Ze is freelance journalist(o.a. voor Klara) en lerares. Ze schreef ook freelance over klassieke muziek voor De Standaard en was een tijd redacteur en eindredacteur voor de programma’s ‘Bach Mag’ en ‘Link’(VRT).

 
Heb je interesse en wil je meer weten? Véronique vertelt het graag zelf in het filmpje in bijlage. Als je enthousiast bent gelieve de korte bevraging in te vullen via deze link:
https://nl.surveymonkey.com/r/X83GL28 (liefst vóór 15 februari). Inschrijvingsgeld? 2 tarieven: studenten- of verminderd tarief (+/- 134 euro), +25jaar (+/- 318 euro)
Minimum vereist aantal leerlingen? 8. Voor Academie Orfeus(Alsemberg en Huizingen) nog niet kent : Er zijn al de studierichtingen Muziek, Drama en Dans. Meer info: Orfeus Alsemberg(02/380.20.42, Orfeus Huizingen 02/356.12.70, http://orfeus.be/ en orfeus@ringscholen.be . 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 feb 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 feb 2021
Hugo Devillé | 09 feb 2021
Hugo Devillé | 08 feb 2021

archief