BEERSEL - De Neu Pruim zorgt ook nu voor kreeft met Valentijn

BEERSEL - De Neu Pruim zorgt ook nu voor kreeft met Valentijn

Editiepajot_bart_devill___kreeft
foto Bart Devillé
 

 

 
Het is al van langer dan vandaag geweten: ook voor de horeca blijft het moeilijk tijdens de corona pandemie. Creatief zijn en een tandje bijsteken is dan ook aangewezen. Dit is ook de idee van John en Danja van  de Neu Pruim in Beersel. Zoals vele collega’s zochten en vonden zij hun toevlucht tot takeaway of afhaalgerechten: John&Danja: “Wij hebben nu vooral nood aan een perspectief.  De heropening moet niet morgen zijn maar wij willen wel de tijd hebben om ons voor te bereiden.  Via de takeaway en ons trouw publiek kunnen wij de Neu Pruim levend houden, terwijl de vaste kosten toch blijven oplopen. Wij blijven verder takeaway doen tot nader order.”
 
En ter gelegenheid van Sint-Valentijn steken zij nog een tandje bij. Jaarlijks ( in normale tijden zonder corona) serveren zij een Kreeftmenu met Sint-Valentijn. Nu, op aanvraag van veel trouwe klanten, zorgen zij voor een kreeftenmenu onder de vorm van takeaway, eenvoudig op te warmen.
Voor 69€/persoon krijg je een hapje, ½ kreeft Belle Vue ( 800g), ½ kreeft thermidor ( 800g) en een verrassingsdessert.  Voor de kinderen zijn er hartjes in tomatensaus met puree voor 14€/persoon.  Tevens zijn er bijpassende wijnen verkrijgbaar, voor ieder budget.
Reserveren kan via 02/377.64.05.  Afhalen op vrijdag 12/2 van 17u30 tot 18u30, zaterdag 13/2 van 17u30 tot 18u30 en zondag 14/2 van 11u tot 12u.
Zoals het er nu nog naar uitziet – indien het wijzigt zien en horen wij het wel- blijft de horeca nog een tijdje gesloten en blijft de Neu Pruim zijn afhaalgerechten aanbieden. Restaurant De Neu Pruim stelt zijn afhaalgerechten in het weekend voor, meer info via Facebook.
Elke week kunnen jullie van maandag tot donderdag 12u00 telefonisch ugerechten bestellen op het nr. 02/377.64.05. Afhaling telkens vrijdag of zaterdag van 17u30 tot 18u30.
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 feb 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 feb 2021
Hugo Devillé | 09 feb 2021
Hugo Devillé | 08 feb 2021

archief