BEERSEL Gezond wandelen en een BeerselBon winnen

C21

BEERSEL Gezond wandelen en een BeerselBon winnen

Editiepajot_bart_devill___wolfshagenwandeling
ingezonden foto
 

 In het kader van Tournée Minérale moedigt Beersel inwoners en personeel aan om deze maand, voor het eerst of opnieuw, een maand “nee” te zeggen tegen alcohol. Februari is wel al over de helft, maar het kan en mag nog steeds.

Nu het weer terug wat aangenamer wordt is de gezondheidswandeling “Tour je mee Minerale? “ misschien een aanrader voor jou, je gezin en of de leden van jouw vereniging. De wandeling “Tour je mee Minerale” vertrekt aan de Chalet Lot Walravensstraat 27 in Lot.
 
De verrassende Wolfshagenwandeling in Lot is deze maand bewegwijzerd.  Het parcours werd voorzien van QR-codes waarachter informatie, weetjes en tips rond Tournée Minérale. Bij elke halte hoort ook een passend geluidsfragment.
Je kan kiezen voor een lus van 7 km of 3 km. Deze wandeling is vrij vlak en mits gepast schoeisel voor iedereen toegankelijk Wandeling: https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/8073101/wandelroute/wolfshagenwandeling En wat aardig meegenomen is met hier gezond te wandelen kun je ook nog een aardige prijs op de kop tikken. Stuur een toffe stapfoto van jou of je bubbel door naar welzijn@beersel.be en maak kans op een mooie BeerselBon. Downloads
routeyou-wolfshagenwandeling.pdf [421,3Kb]
Meer info: welzijn@beersel.be .  
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 feb 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief