BEERSEL WZC De Ceder, het “normale” leven komt terug op gang

C21

BEERSEL WZC De Ceder, het “normale” leven komt terug op gang

Editiepajot_bart_devill___wzc_de_ceder_
foto Bart Devillé
 

 Ook WZC De Ceder ontsnapte er niet aan en kreeg af te rekenen met de corona besmettingen met alle gevolgen van dien. Vandaag zijn er gelukkig geen besmettingen meer. Hoe hevig het hier ook was, sinds 8 januari is er geen sprake meer van. 

Directeur Tina Van Bockstal: “We zijn gevaccineerd zodra het kon, gezien onze uitbraak in december, dus 15/1 zijn de bewoners en de helft van het personeel de eerste maal gevaccineerd. De mensen van de assistentiewoningen worden in de Ceder gevaccineerd begin maart. “ Het mag worden gezegd: het is momenteel opnieuw aangenaam leven en werken in wzc de Ceder. Elke dag is er een beetje meer vrijheid voor de bewoners, hetgeen het werkplezier alleen maar vergroot. De bewoners eten reeds een lange tijd opnieuw samen in het restaurant. “
Vanaf 1 maart mogen de bewoners terug bezoek op hun kamer ontvangen. Op 8 maart wordt terug werk gemaakt of de jaarlijkse kaas- en wijnavond met de bewoners, het is het startschot om ook opnieuw ’s avonds samen te eten in het restaurant. En er is nog wat meer….  “De kapper komt terug vanaf 1 maart, tegen 15 maart is iedereen hier zijn lange /wilde haren kwijt. Nu hopen op een even mooie lente als vorig jaar, dat we veel buiten kunnen gaan wandelen met onze bewoners. “ Graag tot gauw, Tina. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 feb 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 07 jun 2021
Marc Sluys | 04 jun 2021
Hugo Devillé | 04 jun 2021

archief