BEERSEL Verenigingencheque Beerselse jongeren blijft bestaan

C21

BEERSEL Verenigingencheque Beerselse jongeren blijft bestaan

Editiepajot_bart_devill___verenigingencheque
ingezonden foto
 

 De coronacrisis is nog niet voorbij. Daarom kunnen Beerselse jongeren ook in 2021 een verenigingencheque aanvragen. De geldigheid van de cheques die vorig jaar werden uitgereikt wordt verlengd tot 31/12/2021. Gebruik de verenigingencheque om je aan te sluiten bij een Beerselse vereniging! Als kind- en jeugdvriendelijke gemeente wil Beersel dat alle kinderen en jongeren de weg terugvinden naar hun favoriete sportclub, muziek-, dans-, toneelvereniging of jeugdbeweging.

Misschien zijn er ook wel jonge Beerselaars die dit seizoen een nieuwe hobby ontdekken.
Omdat het virus nog niet helemaal weg is, aarzelen ouders nog om hun kind opnieuw in te schrijven bij een Beerselse vereniging. Voor de verschillende sectoren werden protocollen en draaiboeken opgesteld zodat alles coronaveilig kan verlopen. Verenigingen nemen hierin hun verantwoordelijkheid.
 
Om de twijfelaars te overtuigen om hun kind nog te laten aansluiten bij een vereniging, biedt gemeente Beersel aan elke Beerselse jongere van 3 t/m 18 jaar een verenigingencheque aan van 10 euro.
Vanaf 1 maart tot en met 30 juni kan je de verenigingencheque aanvragen via het formulier op www.beersel.be/verenigingencheque. De cheque blijft geldig tot uiterlijk 31/12/2021. De cheque kan gebruikt worden voor het betalen van inschrijvingsgeld of toegang bij activiteiten van erkende Beerselse verenigingen met een jeugdwerking. Het jeugdaanbod van al de Beerselse jeugd-, sport, of cultuurverenigingen werden gebundeld in een brochure die je kan raadplegen op www.beersel.be/verenigingencheque.  Wie nog in het bezit is van een verenigingencheque 2020 kan deze uitzonderlijk cumuleren met de cheque ontvangen in 2021. 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief