BEERSEL CC de Meent brengt ‘The Radar Station’ tot in de huiskamer

BEERSEL CC de Meent brengt ‘The Radar Station’ tot in de huiskamer

Editiepajot_bart_devill___radar_station_en_roos
ingezonden foto
 

 De voorbije weken kon je op jouw favoriete artiesten stemmen in de ‘Meent top 38 aller tijden’. Dit was het vertrekpunt voor de gloednieuwe Meent-sessies: in vier afleveringen brengen straffe muzikale gasten een eigen versie van hun favoriete nummers uit de top 38, want de Meent bestaat 38 jaar. The Radar Station, in 2020 winnaar van De Nieuwe Lichting op StuBru, mocht dit weekend de spits afbijten. Het geplande liveconcert van The Radar Station viel om de u welgekende Covid-reden in het water, maar niet getreurd, dit verlies werd goed gemaakt met een memorabele passage van deze beloftevolle band in de allereerste aflevering van de Meent-sessies. 

Maar dat was niet alles, opa Bert Demunter vertelde vanuit zijn zetel enkele anekdotes uit de geschiedenis van CC de Meent en op het einde lieten enkele getalenteerde Beerselaars hun kunsten zien. Dit alles werd gefilmd in de unieke opnamestudio van CC de Meent en niemand minder dan Roos Van Acker zorgde voor de vlotte babbel tussendoor. Online te bekijken op de website van de Meent www.demeent.be . Geert Poelaert, directeur van CC de Meent: “We hadden nood om iets te organiseren, we willen terug de band met het publiek wat aanhalen en zijn dan op dit idee gekomen. Het is de bedoeling om 4 zaterdagen om 20u15 ons publiek te laten genieten van een live optreden vanuit je luie zetel of vanop je salondansvloer.”
Elsie De Greef, schepen van cultuur: “Dit is echt een prachtig concept, een beetje geschiedenis van opa Bert, een tof live optreden en eindigen met Beersels talent. Het is geen fijne periode voor heel de cultuursector, maar samen met onze take-away cultuur zorgt ons cultuurcentrum ervoor dat we toch een stukje cultuur tot bij de mensen kunnen brengen. Mede dankzij heel het team van CC de Meent blijft cultuur in Beersel levend. En blijkbaar valt het in de smaak bij het publiek. Meer dan 350 gezinnen volgden afgelopen weekend de eerste uitzending en de aflevering is nog steeds te bekijken via de website.”
 
De volgende sessies zijn ook telkens om 20u15 ,op 20 maart Bram & Lennert, op 27 maart Manu Huylebroeck & Jan Hautekiet en op 3 april Wim Soutaer. Die laatste brengt de top 3 uit de Top-38. En op paaszondag en paasmaandag kan je alles nog eens herbekijken via Ring-TV. Voor de rubriek ‘Toon je kunsten’ is men nog steeds op zoek naar talentvolle Beerselaars die hun artistiek talent willen delen info@demeent.be .
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

roger swalens | 16 apr 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 09 apr 2021

archief