Beersel kan proeven van picknickpakket vol lokale en Fairtrade lekkernijen

C21

Beersel kan proeven van picknickpakket vol lokale en Fairtrade lekkernijen

Editiepajot_bart_devill___korte_ketenpicknick_affiche
ingezonden foto
 

 

Op zondag 23 mei laten producenten uit Beersel je op twee unieke locaties proeven van een picknickpakket vol lokale en Fairtrade lekkernijen. Kom ervan smullen op een mooi plekje in hun boom- of wijngaard. Wie wil kan er ook een leuke wandeling aan koppelen. De twee unieke picknicklocaties zijn Wijndomein Krayenberg Weidestraat 49 1650 Beersel en de Kriekengaard Brouwerij Oud Beersel Laarheidestraat 230 1650 Beersel. In de eerste locatie kan men genieten van een picknickmand met lokale producten samengesteld door Hoeve Cuvry en het lekkere frisse appelsap recht uit de boomgaard van het wijndomein. De mand bevat heerlijk brood van de Hoevebakkerij van Thoricourt, charcuterie van Hoeve Cuvry, een familiaal varkensbedrijf waar de dieren duurzaam en evenwichtig gevoed worden, kazen gemaakt op basis van rauwe melk van Les Saveurs Du Pays de Marche en van de Herve du Vieux Moulin en om passend af te sluiten aardbeien van ’t Alsemhof. Er kan ter plaatse appelsap aangekocht worden. Ook kan een wandeling van 4 km aan de picknick gekoppeld worden.Deze vertrekt aan het Kasteel van Beersel en na 1 km bereik je de picknicklocatie. Na de picknick maak je de lus van 4 km af tot je terug aan het Kasteel van Beersel komt.

 

De tweede picknicklocatie is de Kriekengaard Brouwerij Oud Beersel. BeerselGeniet van een (h)eerlijke picknickmand samengesteld door de Oxfam Wereldwinkel en een
verfrissend biertje van brouwerij Oud Beersel. Deze mand bevat een 'picknick in een bokaal', met quinoa, linzen, gedroogde tomaten, nootjes, palmharten, pesto, mozzarella,... Als voorafje een assortiment met humus en als dessertje chocolade, aardbeien van 't Alsemhof. Voor de kinderen wordt een pastasalade voorzien met tomaat en mozzarella. Frisse drankjes van de Wereldwinkel of een Oud Geuze van de brouwerij Oud Beersel zijn inbegrepen. Van hier vertrekt een wandellus van 4 km door de prachtige streek die de kriekengaard omgeeft.Schrijf in en reserveer een plekje voor jouw bubbel. Het aantal personen per locatie is beperkt. Maximum 10 personen per bubbel, kinderen inbegrepen. Reserveer ten laatste op 20 mei via www.beersel.be/picknick of gros@beersel.be. Kostprijs€ 20 voor volwassenen voor picknick met een (h)eerlijke picknickmand als geschenk. Kostprijs kinderen t.e.m. 12 jaar: € 12. Bij regenweer kan je de picknick afhalen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mei 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 07 jun 2021

archief